Du är inte inloggad.

Artikel

Posters och stora ramar till bra pris

Hos Framia hittar du stora ramar i olika material för att du ska kunna köpa det som passar just din inredningsstil. 

Välj mellan passepartouter i färg offwhite, vitt eller svart. Beroende på din poster eller din ram så har vi alltid en passepartout som passar.

Basic tavelram är en svart ram med tunn profil i trä. Denna modell kommer med plexiglas. Plexiglaset gör ramen mindre ömtålig och lättare att hänga. Perfekt i barnrummet! Basic är vår tunnaste träram och passar att blanda tillsammans med de flesta andra av vår rammodeller och till de flesta motiv. Ramens list är 13 mm i bredd och 13 mm i djup. Ram Basic kan hängas både vertikalt och horisontellt.

Vill du ha en enkel tunn ram som inte tar för mycket plats så är Basic träram ett jättebra val. Denna ram kommer med ett finare plexiglas och baksida i MDF.

Home vit tavelram är en bredare ram i trä. Den är lagom platt mot väggen och den har en härlig struktur i träet. Denna ram passar väldigt bra i större format såväl som små, och den är en av våra mest populära ramar. Home tavelram i trä kommer med vanligt glas i alla storlekar förutom storlek 30×91, 59,4×84,1, 61×91,5 & 70×100 cm som kommer med ett finare plexiglas för tavlor.

Home vit tavelram i trä är den ramen som finns i flest storlekar, den kommer i hela 32 olika storlekar. Den kommer i storlek från 9×13 cm ända upp till 70×100 cm. Ramens list är 20 mm i bredd och 15 mm djup. Och den kommer i både svart och vit. Är du ute efter en lite bredare ram i trä så är den här precis lagom och ger din blid ett lite starkare intryck. Ramen kan hängas både vertikalt och horisontellt. Den passar alltså både dina posters i liggande format och även i stående. (*Storlek 70×100 cm kommer med plexiglas)

 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Varför ska man undvika enstegstätade fasader?
Ett nyckelskåp är en smart sak
5 enkla tips för bättre pressokaffe
Nibe F470 (nibe-f470)
Sitt rätt med ett höj- och sänkbart skrivbord