Du är inte inloggad.

Artikel

Shoppa barnkläder på nätet

Barn växer fort ur sina kläder och det är allt som oftast dags att förnya garderoben med nya plagg i större storlekar. Om du har en smal budget går det alldeles utmärkt att köpa begagnade barnkläder. Det finns ganska många butiker som säljer begagnade plagg. Det går naturligtvis också bra att shoppa begagnade produkter på nätet, t ex på Blocket eller någon liknande sida.

Vill du hellre satsa på nya barnkläder är det inte direkt svårt att hitta affärer som säljer barnmode. Många finner ett nöje i att besöka fysiska butiker ute på stan och detta har förstås sina fördelar. Du ser direkt hur kläderna ser ut, både i färg och form. Det är inte alltid färger kan återges på bilder online, så att de överensstämmer med verkligheten till hundra procent. Men för det mesta stämmer utseende och kulör ganska bra med de förväntningar vi har.

Vad som kan vara bra att veta är att du alltid har 14 dagars ångerrätt när du handlar online. Många butiker använder detta faktum som ett försäljningsargument när de lyfter fram sina villkorsfördelar. Det låter ju bra att du har 14 dagars ångerrätt och det är lätt att tro att detta erbjudande gäller specifikt för vissa butiker. Men du har som sagt atlltid 14 dagars ångerrätt vid internethandel. Läs gärna Konsumentverkets beskrivning av Lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler här!

För att underlätta sökandet efter butiker som säljer barnkläder på nätet har vi gjort en liten lista där vi samlat information om några utvalda barnklädesföretag. Där hittar du webshoppar som säljer barnkläder till allt från babisar till ungdomar i 12-årsåldern. Välkommen in här för några tips! Satsar du på att investera i ekologiska barnkläder finns det gott om butiker som satsar på ekologiska produkter.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

50 tals klänningar olika modeller och fabrikat
Spara pengar genom rabattkoder och erbjudanden
Se dig om efter de snyggaste skorna
Köpa barnkläder på nätet
Vad är pastörisering?