Du är inte inloggad.

Artikel

Köp nu! - Wera Vivaldi Steel

Wera Vivaldi är det exklusiva premiumtältet för vinterträdgårdar. Det är verkligen framtidens tält för professionella campare. Det här fristående tältet kan användas året runt och skapar en perfekt miljö för att umgås med familj och vänner. Inga fler upp- och nedgångar på sommaren och vintern. Mer tid för att bara koppla av. Om du bestämmer dig för att ställa undan husvagnen behöver du inte ta ner tältet.
Wera Vivaldi finns i storlekarna 570, 680 och 720 och har en stark ram som består av fyrkantiga aluminiumprofiler på 40/40 mm som bildar ett unikt system som fäster tak och väggar vid ramen. Wera Vivaldi är ett året runt-tält, som ibland kallas helårstält, semestertält eller campingtält. Wera Vivaldi 720 är det djupaste året runt-tältet på marknaden med ett djup på 3,50 meter. Wera Vivaldi 570 och 680 har ett djup på 3,0 m. Alla modeller har tre dörrar som standard, en på varje gavel och en på framsidan; Wera Vivaldi 570 har ytterdörren i mitten; Wera Vivaldi 680 och 720 har fem fönster på framsidan, tre till vänster om dörren och två till höger, så ytterdörren är något till höger om mitten.
 

Nyheter/förbättringar på Wera Vivaldi 2022

  • Svensktillverkat! Tillverkas fr.o.m 2022 i Bengtsfors.
  • Kraftigare tak, fönster & tråd.
  • Rakare och tätare sömmar.
  • Nya gardinkollektion av högre kvalitet.
  • Gardinbanden byts ut mot material i bättre kvalitet.
  • Storm- och kantband byts ut mot band av mer exklusiv kvalitet.
  • Ett exklusivt Weraemblem på höger sida av den främre gaveln.
  • Fr.o.m 2022 så kan vissa nyansskillnader på väggar och tak förekomma gentemot tidigare årsmodeller.

Materialval Wera Vivaldi

Med slitstarka PVC-tyger i taket och Tencates egen polyesterbeläggning "All Season Residential" på väggarna är Wella Vivaldi förvånansvärt lätt att underhålla: tre dörrar i full bredd med ventilationshål och fönster med myggnät i gavlarna gör det möjligt att placera möbler fritt och ge god ventilation. Bra ventilation. Den har också ett viktigt innertak och en specialbyggd bakvägg med fönster och servicelucka. Bakväggen gör det också möjligt att placera ett tält som är större än husvagnens längd. Tack vare den pålitliga skumkuddtätningen och den justerbara skjutbara huven är Wera Vivaldi lämplig för de flesta husvagnar. Vivaldi kan också användas för husvagnar och vissa husbilar.

 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Mobilskal till ett bra pris hos Mobilskalexperten.se
Afrika-trenden för exotiskt mode
Så väljer du rätt morsdagspresent
Fördel att använda kameraryggsäck
Tips om herrskjortor och tröjor