Du är inte inloggad.

Artikel

Shoppa fina kläder

Jag talar nog för de allra flesta av er där ute när jag säger (eller skriver, för det är ju faktiskt det jag gör just nu.. Skriver) att det inte är det enklaste idag att hitta kläder som faktiskt tilltalar mig. Jag vet i alla fall med mig att när jag går utanför dörren så vill man att förbipasserande ska se ner på en. Ja, inte SE NER PÅ EN, herregud, det var väl i sig ett otroligt fel ordval, vem fasen vill det? Men om det är på det rätta sättet att se ner på någon så vill nog alla det. Jag snackar om när man går förbi någon människa och de nästan går in i lyktstolpen där bredvid för att denne är så fullt upptagen med att kolla in din nya snygga chiffongklänning som du har på dig, eller för all del piké eller farfarströja om du är av en manlig art. Nu säger jag inte att man inte kan bära chiffongklänning om man är man. Det finns säkert hur många som helst av er herrar där ute som skulle vara DÖläcker i en sådan.. Så länge man har rätt skor så funkar nog det mesta vågar jag påstå!

Jag kan bara tala för mig själv när jag säger att en chiffongklänning är bland det skönaste man kan bära. Ibland när jag har en på mig så slår det mig hur bekvämt det faktiskt är så att jag tvunget måste känna efter så att jag inte står spritt språngande naken. Förstå paniken. Sommaren 2013 så var jag höggravid och denna sommar var nästan löjligt generös på soliga dagar, för att vara sverige då. Hade jag inte haft dessa underbara klänningar då så hade jag förmodligen låst in mig på ICAs kylavdelning och badat mig i deras laktosfria fil. Som för övrigt smakar otroligt bra. För att inte glömma så gick jag även upp 30 pannor, så det är ett under hur dessa klänningar faktiskt anpassar sig efter din kroppstyp då jag fortfarande kan ha dem än idag när jag kommit tillbaka till min ursprungliga kropp. Summa summarum av detta är alltså att: JA det finns klänningar som är gravid-, värmeslag-, samt släktmiddags-anpassade för oss kvinnor som inte gillar den där "uppstoppade isterbandkänslan" men samtidigt vill se tjusig ut! Sedan finns det självklart klänningar för de flesta, även för oss "uppstoppade isterbandare" också!

Vi alla är unika, och vi vill även se unika ut! När jag shoppar på nätet så vill jag att majoriteten av kläderna på hemsidan skall vara något jag inte sett förr. Alltså vill jag vara säker på att jag inte ser grannen i radhuset bredvid komma ut för att hämta morgontidningen med samma byxdress som jag köpte härom dagen. Nu är chansen för att det ska hända väldigt liten då han är en man. Men ännu en gång, vill man så kan man, så länge man har rätt skor.

 Nej, detaljrika, bekväma och unika kläder utvalda med omsorg till ett bra pris, det är det som tilltalar mig. Om du tycker lika som jag så tycker jag att även du ska kika in (och för all del köpa något till dig själv! Kom igen! Slå till! YOLO!) utbudet på klänningar hos Notionstore.se. Det finns kläder för tjejer, killar, kvinnor och män som om inte det vore nog så finns även smycken till bra priser. Sedan får vi inte glömma den trevliga, gulliga, söta och ytterst tillmötesgående personalen också!  He he.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Ankararmband
Mörkrets inbrott
Tillbehör till iPhone 5- Nyttiga tips
Förbättra din arbetsplats och utrusta ditt skrivbord med en dokumenthållare
Båt och bil