Du är inte inloggad.

Artikel

Vackra smyckeskrin och Skinnhandskar

Smyckeskrin

Du kan med fördel köpa dig en bra smyckeskrin. Undvik att hålla klockor och smycken i skåp och lådor i olika delar av huset. När du har en bra stor smyckeskrin finns det plats för halsband, örhängen, ringar och klockor kan finnas i systemet. Detta gör dina smycken lättare att hitta i en smyckeskrin. Och när du reser eller semestrar är det bra att ta en liten reseetui för smycken du vill använda på resan.
På Regovs hittar du ett stort urval av smyckeskrin i många olika färger och storlekar. Smyckeskrin är också vackra och bra att använda som dekorationer i ett rum eller sovrum.
Vi har högkvalitativa smyckeskrin från tyska Davidts och Philippi. Det är superlätt och snabbt att beställa och skicka det till din adress.

 

Skinnhandskar och läderhandskar

Behöver du bra skinnhandskar eller läderhandskar för den kalla vintern? Skinnhandskar finns i olika skinn och mönster.Den vanligaste är tillverkad av lammskinn och getskinn ofta med ullfoder, fleecefoder eller en kombination av ull- och fleecefoder.

Damhandskar tillverkas i en mer feminin design utan bucklor och ibland med fina detaljer och en något längre axel.

Herrhandskar är ofta gjorda med mer distinkta och synliga sömmar.

Läderhandskar med touch funktion: Nu är det också möjligt att du kan använda din surfplatta, iPhone eller smartphone även om du har läderhandskar på. Både Belsac och Handskompaniet erbjuder handskar med touch funktion antingen genom hela handsken eller helt enkelt på några av fingertopparna.

Skinnhandskar är lämpliga för allmänt bruk under promenader, bilturer och när man ska på fest. De är inte lämpliga för snöbollsmatcher och skidåkning.

 

Sponsrad inlägg


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Köpa billig sprit online och på nätet
Att hitta kläder och skor i små storlekar
Stora skostorlekar
Spara pengar med Rabattkoder
Skor i stora storlekar