Du är inte inloggad.

Artikel

Allt om Emma Stone

Emma Stone är en anerikansk skådespelare, född 6 november 1988 i Arizona. Emma medverka bla i serien Drive och gjorde sin debut inom film i den hyseteriskt roliga filmen ”Supersugen” - 2007. Sen dess har Emma hunnit vara med i filmer såsom ”ZombieLand”, ”Easy A”, ”Crazy, Stupid Love”. Just nu är hon aktuell som Gwen Stacy i ”The Amazing Spiderman”.

Emma Stone har haft en väldigt speciell uppväxt då hon gick på en katolsk skola enbart för flickor - men lyckades efter många om och men övertala sina föräldrar att låta henne flytta till Kalifornien för en skådespelarkarriär. Hon hoppade av skolan och flyttade tillsammans med sin mor till Los Angeles. Därefter blev hon hemskolad för att kunna göra auditions under dagarna.

Sen sin flytt till Los Angeles så har Emma lyckats medverka i 16 olika filmer, allt från Supersugen till bioaktuella ”Gangster Squad” och ”The amazing Spiderman 2”. Dessutom så har Emma en Golden Globe-nominering i ryggsäcken för ”bästa skådespelerska i musikal eller komedi” som hon fick för sin medverkan i filmen ”Easy A”.

Emma har förutom sin karriär framför kameran en växande karriär bakom kameran som producent. 2008 gick hon ut med att hennes stora dröm var att producera filmer och att få medverka i Saturday Night Live, något som hon nu har gjort två gånger - 23 oktober 2010 och 12 november 2011. Emma har minst sagt en spännande karriär framför sig och med hennes unga ålder så kan vi räkna med att se henne i många kommande filmer och serier.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Spårledning: ett viktigt hjälpmedel för tågtrafiken
RiVe Juridiska Byrå - Specialister inom arbetsrätt
Barnstolar på nätet!
Använder Du De Säkraste Vinboxarna Du Kan? Ta Reda På Det Nu!
Ny på Arbetsmarknaden