Du är inte inloggad.

Artikel

Att behålla gnistan i sitt förhållande

Att leva i förhållande har precis som allt annat, fördelar och nackdelar. Det har också sina upp- och nedgångar. Men vilka faktorer är det egentligen som gör att man lyckas bibehålla ett lyckligt förhållande? Detta är onekligen något som kan diskuteras i dagar. Det är också något som är väldigt subjektivt. Denna artikel har vi dock valt att tillägna fenomenet, partnerbyte.

Ett partnerbyte är precis vad det låter som. Två par (eller fler) byter partner för en kväll. Ett annat ord för det är swinging. För den som stöter på detta för första gången kan det låta konstigt och man kanske undrar varför någon skulle vilja göra detta. Men den som lever den lär. Det finns många som lever i parrelationer år efter år kan nog intyga att man ibland måste göra saker för att krydda till sexlivet. Swinging är just en sådan åtgärd. Men jovisst, antagligen måste man vara något av en sexliberal för att tycka att detta är ett bra sätt att krydda till sexlivet inom en parrelation. Men samtidigt så är det mycket som talar för att det egentligen inte är speciellt konstigt. Idag är swinging en vanlig förekommande företeelse inom parrelationer. I takt med att par mognar så är det nämligen många inser att sex bara är sex. Det behöver inte betyda något annat. Man kommer till festen/mötet som ett par och lämnar den som ett par. Det finns således inget annat som förändras i teorin. Det är dock väldigt viktigt att man som par pratar igenom ämnet ordentligt innan man provar swinging.

Swingersklubben är svensk sajt enbart för svenska swingers. Klubben har medlemmar från hela landet vilket tydligt visar att detta är något som är vanligare än man kanske tror.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Future Eyewear Group Sweden AB
Det gröna modet – vem kommer bli elbilarnas Gucci eller Chanel?
Allt om Shia LaBeouf
Allt om Emma Stone
Coola grejer