Du är inte inloggad.

Artikel

Att hitta den perfekta airboarden

När du skall till att köpa en airboard finns det ett flertal olika saker man bör tänkta på för att göra ett så pass säkert och bra köp som möjligt.

Just när det kommer till airboards eller hoverboards som de även heter så räcker det inte med att titta till pris och utseende. Utan här är det faktiskt precis som hos oss människor att det är insidan som räknas. 

Du som läser har förmodligen inte undgått det faktum att airboards utgjort en stor osäkerhet på marknaden och flertalet bränder och explosioner har dokumenterats, inte bara i Sverige utan runt hela världen. En ren dödsfälla är vad vissa återförsäljare släppt in i de svenska hushållen och eftersom airboard julen 2015 var den mest eftertraktade julklappen bkabd ungdomar mellan 6-20 år så hade utgången kunnat sluta katastrofalt.
Det är därmed otroligt viktig att se över sitt framtida köp och inte bara tänka till en utan två gånger före det att man slår till.

De 5 sakerna du bör kika extra noggrant på vid köp av airboard

Följande 5 tips kan inte garantera ett säkert köp men de kommer definitivt utesluta farorna som osäkra och dåliga batterier för med sig.

1.       Se till att produkten ni köper innehar CE, ROHS och andra aktuella certifikat (Även att batteriet innehar dessa certifikat).

2.       Se till att välj en airboard med ett högkvalitativt batteri likt LG eller Samsung.

3.       Var noga med att kolla upp företagets erfarenhet, garantivillkor och även kunnigheten hos supporten.

4.       Har företaget någon verkstad för reparation vid eventuella problem?

5.       Kundomdömen från tidigare köpare

Då missnöjda köpare mer än gärna lämnar in sina synpunkter brukar man kunna gallra ur ett par oseriösa aktörer tack vare dessa.

 

Med dessa fem knep kan du minimera risken för att få en produkt med bristande säkerhet och kvalité.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Ballerina – ett ord med flera betydelser
Nejlikor
Använd dig av blomsterspråket när du skickar blombud
Citizen klockor ligger i framkant
Jackor och kläder inför sommaren