Du är inte inloggad.

Artikel

Behov av behandlingshem?

Ibland kan man behöva vistas på ett behandlingshem av olika anledningar, detta kan vara självvalt eller påtvingat, oavsett vilken av delarna det är så är det ofta en jobbig person i den intagna eller boendes tid. Då finns vi och kan hjälpa dig, vi ser alla människor som individer med unika behov, vi vet att en behandling inte är lämplig för alla och därför utformar vi behandlingsplanen speciellt för varje person som är boende på vårt behandlingshem i Malmö.

Det kan finnas många anledningar till att man behöver bo på ett behandlingshem, dessa kan vara att man är beroende av droger eller alkohol, eller har något annat typ av missbruk, men det kan även vara att man är funktionshindrad eller kommer ifrån oroliga familjeförhållanden. Det är oftast en rad olika händelser i livet som har lett en till vårt behandlingshem i Malmö, men när man väl är här så gör vi allt vi kan för att ge dig den vård du behöver.

Det finns både korttids och långtidsboende som du kan välja att vistas på, detta beror till viss del på varför du behöver bo på ett behandlingshem, men i regel handlar det om ett behov av beteendeförändring. Du kan läsa mer om vårt behandlingshem i Malmö genom att gå in på www.behandlingshemmalmö.nu, du är alltid välkommen med dina frågor och funderingar, vi svarar på allt på bästa sätt och du kan känna dig trygg när du kontaktar oss, vi värderar din integritet och din person. Du kommer bli bemött med högsta respekt.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Vad är en lamineringsmaskin?
Att njuta av ett rent hem
Fördelar med ergonomiska stolar
Ekonomisk uppvärmning
Luftvärmepumpar Stockholm