Du är inte inloggad.

Artikel

Betonggolv Stockholm

Att byta ut kakel och klinkers till betonggolv blir vanligare och det är ett modernt men tidlöst alternativ. Att välja betong till badrummet är inte bara väldigt hållbart, det gör det även roligare att inreda. Du kommer få fler designmöjligheter och ditt hem kommer se mer modernt ut än någonsin, samtidigt som det kommer hålla sig snyggt i väldigt många år framåt.

Med betong badrum finns möjligheten till vacker finish och olika färger. Du kommer få ett hem med ett badrum som sticker ut från mängden. Betong är vattentätt och passar därför otroligt bra för just våtutrymmen. Det är ett modernt alternativ som ligger helt rätt i tiden.

Bänkskiva betong är ett annat alternativ för dig som vill börja få in mer betong och den rustika känslan i hemmet. Bänkskivorna är slitstarka och tål hårt arbete vid matlagning. Fördelen med betong är att du kan välja mellan fler olika färger och utseenden än vad många kanske tror. En bänkskiva i betong är inte bara supersnyggt att titta på, det är dessutom ett bra val för miljön. Utöver det är betong även ett bra val för ekonomin samtidigt som det kommer hålla sig snyggt i väldigt många år framåt.

Likaså betongväggar ligger helt rätt i tiden. Det kommer ge ditt hem ett rustikt och unikt utseende. Betongväggar är väldigt hållbara och det ska krävas mycket för att dina betongväggar ska få skador. Betong ger en frihet att designa hur man vill och på det sätt man önskar. Betongväggar fungerar utmärkt i både köket, vardagsrummet och badrummet.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Badrumsrenovering Göteborg
Badrumsrenovering Åkersberga
Renovering av skorsten?
Skoförvaring på nätet
Hyr skåpbil till din flytt