Du är inte inloggad.

Artikel

Céline Dion berättar varför hon omfamnar en djärv ny stil


Halvvägs genom en nyligen telefonintervju, Céline Dion plötsligt bryter av. – Bara en sekund, honung, jag vill vinka till mina fans,"säger hon. Plötsligt, kan den 48-åriga Divan höras glatt säger, "Bonjour! Hallo!"medan ljudet av skrikande tillbedjare kommer genom linjen.


Hennes limo in backstage ingången vid arenan Bell Centre i Montreal, Dion förklarar senare, under en sommar residency i Quebec.


Efter mer än 220 miljoner album sålda över hela världen, som är sorteringen reaktion ska i Quebec native (som frigör hennes senaste franska album, "Encore un soir" eller "En annan kväll," nästa fredag) användas till. Men i år, smickret har vänts upp ett pinnhål. Dion har gjort en triumferande comeback till musik efter döden av hennes make, chef och mentor, René Angélil, i början av året.


"Mina fans har så mycket empati för mig", säger hon. "Vid varje utställning nu, känns som om 20.000 vill krama mig och be mig, ' är du OK? Vi älskar dig!' ”


Céline och René hade varit gift 21 år när han dog i januari, duka under till strupcancer på 73. Efter en inledande cancerdiagnos 1999, hade han varit i remission i slutet av 2013. För de sista månaderna av sitt liv matade Dion honom genom ett rör, medan samtidigt försöker trösta hennes barn (René-Charles, nu 15, och tvillingarna Nelson och Eddy, 5).


"Det är mycket svårt att förklara vad det är som för att se min man dör, varje dag framför mina ögon, och sedan gå i köket för att försöka göra köttbullar, eller spela kurragömma med mina barn, och sedan gå tillbaka och se min man dör ännu mer," säger hon.


Mer ångest följde när Dions bror Daniel avled två dagar efter René, också från cancer. Redan sorg drabbade Dion kunde inte göra det till Daniels begravning.


På gång, Dion var mitt uppe i inspelningen av album, men tog en paus för att ta itu med de två tragedierna, och hon medger att det matar in i musiken. "Det är inte alla sorgliga låtar, men textmässigt, vi definitivt få nära den svåraste tiden i min familjs liv."


Men Dion har vuxit fram ur de mörkaste vintrar. På Billboard Awards i maj, fick hon Icon award – fram till henne av hennes son René-Charles som en överraskning – och fällde huset med en Skrytsamheten version av Queen's "showen måste gå." Även om Dion har sällan varit en critic's darling, vann det utmärkelser världen över.


Hennes stil och garderob har också återupplivats. Dion blev nyligen förälskad av ser lekte med tonåring Disney-stjärniga Zendaya och genom lite snabbt googlande, upptäckte hennes stylist var "Amerikas nästa Top Model" domare lag mört.


Två tillbringade en månad i Paris plocka ut nya stilar och före långa, kvinnan känt främst för gunga balklänningar och aftonklänningar sågs i den främre raden av visar av Giambattista Valli och Christian Dior. Dion har också burit påfallande hip Vetements redskap som skulle göra Kanye svartsjuk.


– Lagen har varit att föreslå en massa saker för mig och jag har älskat det,"hon säger. "Om du inte har kul med skor, väskor, klänningar och smycken, du kan lika gärna vara naken!"


"Vad människor inte förstår om Céline är att hon alltid har varit cool — vi bara ser det mer nu," säger mört, tillägger att de stilistiska nytänkande har komma hand i hand med hennes tillfrisknande från Angélils död. "Jag tycker att kläderna har spelat en del i hennes lycka."


Det var maken som övertygade Dion sjunga hennes största hit — Oscar-vinnande "mitt hjärta kommer att gå på," som var temat till James Camerons epic "Titanic." Nästan 20 år senare, det är omöjligt att höra öppning flöjt noterar utan tänkande av Leonardo DiCaprio och Kate Winslet står med armarna utsträckta, framtill på en båt som ett par gormless fågelskrämmor.


"Jag gillade 'Titanic' låten när jag först hörde det," medger hon. "Innan det börjar [när sjunger live], ibland är jag gillar, 'Åh, denna låten igen.' Men då folk börjar balla ur, och då jag glömmer att jag har sjungit det i 20 år. De har t-shirten, blått hjärta halsband [som bärs av Winslet i filmen], de göra även 'Titanic' position. Att låten har fastnat för mig för resten av mitt liv – det är som en bläckfisk! " Mer: AftonklänningarArtiklar skrivna i samma kategori som denna

nyttsmart
Girls green dodgy boot searching things to be aware of
SÄTT TURBO PÅ DIN TRÄNING!
Alla bör ha en WordPress hemsida
Säkerhet och miljövänlighet med Nokiandäck