Du är inte inloggad.

Artikel

BERGVÄRME STOCKHOLM

Saker som du behöver veta när det kommer till ekologiskt trädgårdsarbete
 
Du vill ha en trädgård som använder ekologisk trädgård. Följande artikel är full av tips och tricks hjälper till att förbereda dig att använda för att odla fantastiska organiska växter utan att spendera mycket pengar.
 
Att ha frisk jord i din trädgård hjälper ditt främsta försvar mot skadedjur! Hälsosamma och välnärda växter kan bättre avvärja skadedjur och sjukdomar. För att öka din trädgårds möjligheter att ge dig de hälsosammaste möjliga växterna, börja med en högkvalitativ jord som har färre kemikalier som över tid kommer att ackumulera salter.
 
Du behöver inte dyra kemikalier för att behandla mjölk i din trädgård. Blanda lite flytande tvål och lite natron i vatten. Spray detta på dina växter en gång per vecka eller tills du inte längre ser mögel. Detta är en naturlig lösning för att rita dina växter och det kommer att eliminera mögel långsamt men effektivt.
 
Överför dina favoritplantor inomhus för att rädda dem från vintern. Du kanske vill spara de mest resistenta eller dyra. Noggrant gräva nära rotbollen och plantera i en lämplig kruka.
 
Välj rätt mark för att få det bästa resultatet. Du kan också kunna designa ett konstgjort område med endast en typ av jord.
 
Växter kräver en god mängd C02 att växa till sin maximala höjd. Växter är mer benägna att trivas om de inte har tillräcklig mängd CO2 finns. Det bästa sättet att få en mättad nivå av det är genom ett växthus.
 
När höst är här är det dags att plantera dina höstgrönsaker. En pumpa kan bli en planteringsbehållare istället för lerkrukor. När du har klippt en öppning på toppen av pumpan och skar ut insidan, spraya kanterna och inuti med Wilt-Pruf för att förhindra råtta.
 
Se till att skydda ditt anbud buskar är skyddade. Slå ihop kanterna tillsammans och täcka luddigt wigwam med en filt eller ett ark. Denna metod är mycket bättre än att förpacka växten i plast, eftersom luften fortfarande kan cirkulera, vilket kan förhindra råtta.
 
Om du är en ny trädgårdsmästare, följ alla riktlinjer och regler för dina kemikalier och verktyg. Om du ignorerar dem kan du skrapa eller till och med brinna din hud. Håll din hälsa intakt och följ instruktionerna.
 
Lär dig de idealiska tiderna för varje grönsak. Varje sort av grönsaker bör plockas vid en viss punkt för maximal smak. T ex är zucchini och baby ärter bäst plockade unga. Tomater är däremot bästaste när de har fått mogna på vinstocken så länge som möjligt.
 
Trädgårdsarbete bör vara en avkopplande hobby. Det finns många vägar att driva när man försöker hitta sig att slappna av. Trädgårdsskötsel är ett relativt enkelt sätt att bedriva denna tillfredsställelse. Det kräver en liten monetär investering och har enorma avkastningar. Den bästa återkomsten är glädjen och växande greens på egen hand.
 
Om du är trädgårdsskötsel med en snitt, ta dig tid att se till att det antingen är läkt eller helt täckt innan du lägger händerna i marken. En skärning kan bli dåligt infekterad om den utsätts för smuts eller smuts när du har trädgård.
 
Ta nödvändig tid för att plantera dina frön. Du måste börja med att återfuka jorden. Frön bör begravas så djup som tre gånger djupare än sin egen storlek. Vissa frön borde inte begrava, eftersom de kräver ljus att växa.
 
Utrymmet är mycket viktigt att komma ihåg när du planterar en ekologisk trädgård. Du kan enkelt underskatta hur mycket utrymme du behöver tills de börjar växa. Planera därefter och lämna tillräckligt med utrymme mellan frön.
 
Få mervärde av din egendom. Landscaping ditt hus sänka klagomål och ge dig en bra avkastning för bästa avkastning på hem förbättring. Vissa stora växter kan höja ditt återförsäljningsvärde enormt.
 
När du bibehåller din ekologiska trädgård borstar du lätt över dem med handen upp till två gånger om dagen. Det kanske låter lite konstigt att göra detta, men forskning har visat att hanteringen av plantor som detta ofta gör dem större än plantor som ignoreras.
 
Justera vattnet beroende på säsong och klimat. Till exempel, i varma och mjuka lägen är det viktigt att inte vattna löv, eftersom det oundvikligen kommer att bjuda in bladsvampar.
 
Lägg till mulch för att hålla din trädgård för att förbättra markens vitalitet. Ett lager av mulch erbjuder skydd mot marken under den. Mulch kommer att försäkra din jord vid en idealisk temperatur och skydda dina rötter. Det håller också marken kvar med fukt genom att minska avdunstningshastigheten. Det kommer också att hålla ogräset under kontroll.
 
Med alla dessa idéer bör du vara redo att utmärka sig på ekologiskt trädgårdsarbete. Även veteranens ekologiska trädgårdsmästare kan ha lärt sig en sak eller två. Använd de råd du fått för att göra din ekologiska trädgård blommig som aldrig tidigare.
 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Låt din favoritmat leda dig till din målvikt
Bemanningssystem och schemaläggning
Céline Dion berättar varför hon omfamnar en djärv ny stil
Frihängande, skåpsmonterad eller väggmonterad köksfläkt? Allt du behöver veta
Golvslipning Stockholm