Du är inte inloggad.

Artikel

Du kan massera dig själv med maskiner

Det är inte alls så att du måste gå till en klinik och betala för att någon annan masserar dig. Det går bra att massera sig själv med en massagepistol som till exempel Musclepain massagepistol som passar bra för elitidrottare såväl som vanliga soffpotatisar. Det här är faktiskt något som fler borde dra nytta av.

Massage kan förlänga livet

Idag vet vi hur viktigt det är att få massage. Både för den som är frisk och för den som är sjuk. Det här är något som kan påverka vår hälsa så positivt. Det har vetenskapen bevisat många gånger om.

Men alla har ju inte råd att gå flera gånger per månad till en massageklinik. På grund av detta så är det verkligen härligt med alla maskiner som du kan använda för att massera dig själv. Vi har redan nämnt massagepistolen men det finns ju fler.

Exempel på bra massagemaskiner är:

·        Fotmassagemaskinen, kan till och med komma med plats för varmt vatten

·        Massagefåtöljen

·        Massagekudde

·        Massagedyna

Det finns också massageverktyg som inte kräver någon ström. Du kan knåda på med en liten knottrig handske eller rulla din rygg över en massagerulle. Det här är sådant som kan göra stor skillnad redan idag. Och så lägger du grunden för bättre hälsa i framtiden.

Man kan ju massera varandra också

Just en massagepistol kan du använda för att massera andra. Och du kan få andra att massera dig med den. Det är inte svårt och kostar inget. Kommer det att ge samma effekt som att gå till en massör? Nej, det kan vi inte säga. Massörer har sin plats men betänk hur mycket bättre ditt och andras liv kan bli om ni börjar massera varandra med de verktyg som finns och som är så enkla att använda.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Gå ner i vikt med teatox te
Hur man får i sig tillräckligt med D-vitamin
Munskydd i kollektivtrafiken
Träningstips för att bli av med celluliter
Har du ett statisk arbete?