Du är inte inloggad.

Artikel

Feng Shui i Sovrummet

Vi tillbringar nästan en tredjedel av våra liv i sovrummet. Därav är det en av de viktigaste rummen i huset. Det är därför vi bestämmer oss för val av vissa möbler online. Först då kan vi räkna med en härlig och hälsosam sömn.

Inredare också med hänsyn till reglerna i konsten Feng Shui är överens om att det finns vissa grundläggande regler som inte bör underskattas vid möblering av sovrum. Det är lönt att känna till dem för att få fram inredning som påverkat vårt välbefinnande. Sovrum möblerad med hänsyn till funktionalitet, hälsa och estetik kommer erbjuda dig en bra sömn.

Enligt principerna för konsten av Feng Shui sovrum är den viktigaste platsen i huset , eftersom det är där vi återhämtar krafterna. Arrangemang av sovrummet har en avgörande inverkan på välbefinnande , liv och arbete . Den skall ha en atmosfär av fred , avkoppling och lugn . Därav för val av sovrummet skall vi ta ett lugnt rum, isolerat från resten av lägenheten. Den aura av frid och tröst uppnås även via val av färger och högkvalitativa möbler. Sängen är en viktig del av utrustningen i sovrummet , så innan du bestämmer dig för att köpa det bör du överväga några tips . Först av allt bör både madrassen och ramen vara tillverkade i råvaror av högsta kvalité. Du bör också vara uppmärksam på detaljerna i sängen . Om sängen har bastanta monteringar och en träkonstruktion kommer den inte att knarra.

 

Utöver den fasta sängen , är det viktigt med den plats där du placerar sängen . Vi bör inte placera sängen framför dörren till sovrummet och mellan dörrar och fönster . De är mycket bullriga punkter. Dessutom Feng Shui råder sätta sängen med huvudet mot väggen , i en avskild plats . Detta kommer att säkerställa att flödet av positiv energi och en god , vilsam sömn.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Lampor – mer än bara verktyg för ljus
Badrumsrenovering Älvsjö
Vad innebär en dränering?
Trådbackar är lösningen på dina förvaringsproblem
Bra belysning i höst!