Du är inte inloggad.

Artikel

Hitta bättre sidor för dejting – Så gör du

Vad som är en bra datingsite för en person behöver inte nödvändigtvis inte vara bra för någon annan. Allt beror på vad man förväntar sig av sidan och vilka funktioner man värderar högt. Känner du dig inte nöjd med den sida som du idag använder så leta vidare för utbudet av dejtingsidor är stort och konkurrensen är hård.

En känsla som många får är att ”här finns det ingen som passar mig”. Det kan vara oturen som är framme och bidrar till att det inte finns någon lämplig partner på sidan för tillfället men det är mer sannolikt att du har valt en sida med fel inriktning utifrån din egen personlighet.

Så det du kan göra om du känner dig missnöjd på den punkten är att söka efter en mer nischad sida. En del dejtingsidor är allmänna medan andra har specialiserat sig på en kategori av människor. Det betyder inte att bara en viss sorts människor är välkomna men generellt är det fler av just denna kategori på denna sida. En sida har sitt fokus på tillfälliga kontakter, en annan på kristna och en tredje på högutbildade.

Är det däremot funktionerna på sidan du är missnöjd över kan du gå en annan väg. I stort sett alla datingsidor erbjuder gratis medlemskap. De som tar betalt per månad har även de gratis registrering men i dessa fall är en del funktioner låsta eller begränsade. Men eftersom det är gratis att gå med kan du, utan att riskera något, testa dig fram. Avsätt några veckor enbart till att testa olika dejtingsidor utan att för den skull vara inriktad på att träffa någon. Det kommer inte ta lång tid innan du landar i vad du kräver för funktioner för att sidan ska falla i smaken.

En annan sak man kan göra i jakten på bättre dejtingsidor är att höra med andra vad de anser om de olika sidorna. Släng ut en kommentar på Facebook och kommentarerna kommer hagla in från de som tidigare testat att dejta online. Många gånger kommer det till och med kommentarer från personer som man inte haft en aning om att de nätdejtat. Sedan kan du välja utifrån deras åsikter.

Eftersom det finns en mängd olika dejtingsidor och de är olika utformade (mer eller mindre) så kan det vara en fördel att jämföra dem innan man bestämmer sig var man ska söka lyckan. Ett sätt att hitta bättre sidor för dejting är därför att gå till någon av de sidor som jämför dejtingsiter. Sajterna presenteras lite kort med en recension där du kan få en uppfattning om det är en sida som passar eller inte.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Hjärtstartare och HLR
Allt om elektroniska cigaretter
Så får du hjälp med dina magproblem
Hälsofördelar med Chlorella
Tandblekning – så fixar du det själv