Du är inte inloggad.

Artikel

Idrottspriser

Visst är det fantastiskt med alla som lägger ner tid och arbete på sin fritid med olika idrotts- och sportaktiviteter. Tränare, städare, administratörer, inköpare, kassörer, föräldrar – ja, ALLA som engagerar sig i en idrottsförening eller sportklubb är värda en eloge! Ett föreningsliv utan dessa eldsjälar skulle inte fungera.

Tävlingar arrangeras i alla sporter. Detta kräver alltid förberedelser, inte bara i form av träning, utan även administrativ planering måste till. Vilka priser ska vinnarna få? Och hur mycket får de kosta? Var köper man idrottspriser som pokaler, medaljer och plaketter? Får man mängdrabatt om man köper in stora volymer? Vilken butik är bäst? Kan man köpa idrottspriser i en onlinebutik? Erbjuder den butik jag väljer gravering på priserna? Ja, frågorna kan vara många.

Vi har hittat en butik som vi tycker har ett mycket bra utbud av sport- och idrottspriser. De har dessutom fått många positiva kundrecensioner, vilket tyder på att de hör till den seriösa sorten av butiker.

Titta in här och läs mer om den här butiken, där du kan köpa fina pokaler, medaljer, plaketter, glaspriser/business awards mm. Priserna kan förses med valfri gravyr. Prismässigt ser produkterna ut att ligga i helt OK prisklasser.

En pokal eller medalj är för övrigt trevligt att ge bort i andra sammanhang också. Med en personlig text ingraverad på priset blir gåvan extra personlig. Du kan mycket väl använda en pokal som en vanlig skål. Fyll den med något gott godis, så blir presenten extra festlig! Vid många tillfällen, t ex jämna födelsedagar, vill man ofta ge något extra fint i present. Om du vill ge en blomma tillsammans med en gåva kan du mycket väl byta ut blomman mot en festlig pokal istället!


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Anslut till äventyret med Uddevalla CK: En cykelfest för alla entusiaster
Knäböj För Starka Ben
Hockeyklubbor
Fotboll & dess utrustning
Fotbolls VM 2014