Du är inte inloggad.

Artikel

Inredningsrör - Industriell inredning med rör

Hos Inredningsrör hittar ni industriell inredning som garanterat kommer att skapa många samtal när ni har besök. Möblerna hos Inredningsrör är byggda av rustika vattenledningar i metall, vilket gör möblerna mycket kraftiga och stabila. Med den tidlösa stilen kan du ta ditt hem till helt nya nivåer. 
 
Inredningsrör ligger i Mora som är välkänt för allt från skidåkning till hantverk av både metall och trä. Inredningsrör skapar tidlösa möbler i rustik stil och erbjuder den bästa tänkbara servicen och leveranser. När det handlar om unik inredning och design är det Inredningsrör som gäller.
 

Till restauranger & butiker

Inredningsrör bygger kompletta lösningar för restauranger och butiker. Om du har en passion för industriell inredning och vill ha något unikt för just din butik så kan ni kontakta Inredningsrör som skräddarsyr eran inredning. Rören är vackra att titta på och de är väldigt kraftiga och praktiska då de klarar tunga laster. Rören finns i flera olika material som exempelvis stål och koppar.
 

Till hemmet

Inredningsrör erbjuder många olika möbler av rör till ditt hem. Här hittar du toalettpappershållare, hyllor, klädställning, bord, handdukshängare och mycket mer. Om du har mycket kläder behöver du inte oroa dig, klädhängaren från Inredningsrör klarar en hel del belastning precis som alla andra produkter därifrån. Med en handdukshängare och toalettpappershållare i rör kommer även de tråkigaste badrummen att ta en helt ny nivå.
 

Bygg din egna helt unika möbel

Om du av någon anledning inte skulle hitta en snygg möbel eller så kanske du vill designa något helt själv. Då kan ni köpa separata delar från inredningsrör och sätta ihop något helt unikt till ert hem. För att göra det så enkelt och smidigt som möjlig så passar alla delar med varandra. Du behöver då inte oroa dig för en massa krångel med storlekar osv. Det finns många olika delar i flera olika material att välja mellan. 
 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Badrumsrenovering Huddinge
Nibe F470 (nibe-f470)
Glasmästeri
Badrumsrenovering Märsta
Hitta lediga lägenheter i Norrköping på nätet