Du är inte inloggad.

Artikel

Familjecamping på Öland

Letar du efter en campingplats på Öland med sol och bad eller där man bara kan ta det lugnt? På Lundegårds Camping & Stugby på Öland kan man göra just det och mycket mer.

Boende

Stugorna man hyr är mycket prisvärda då man kan välja mellan fyra olika modeller, från A till D, där D är den nyaste och lyxigaste varianten.

Om du vill ha tältet, husbilen eller husvagn på Öland finns det en stor valfrihet var man kan stå, det finns platser som är nära havet, med eller utan el och du är alltid nära ett servicehus. Alla stugorna och platserna är nära till fina och roliga lekplatser där barnen kan ha det roligt.

Aktiviteter

Det finns tonvis av aktiviteter som du kan göra här på Lundegårds Camping & Stugby under sommaren. Det finns en cykelpark där du kan testa din kondition och se vem som kan göra de bästa tricksen. På sommaren finns det något som heter dansveckan då man kan dansa varje dag i en hel vecka under varje kväll. Varje kväll är det 1–2 dansband som spelar. Om det regnar eller blir lite kyligare ute så finns det ett lekland på campingen där barnen kan vara och leka. Leklandet har över 900m2 med olika aktiviteter som rutschbanor, airhockey och mycket mer.  Blir man hungrig finns det ett café i leklandet och en restaurang precis bredvid.

Bad

Bad är roligt för både stora och små. På Lundegårds finns det många bryggor så att man kan hoppa i havet och njuta av det sköna havsvattnet. Det finns även tre väldigt fina pooler på campingen. Två av dem är lite mindre för de allra yngsta och en som är lite större med en massa olika attraktioner.

 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Hyra husbil privat i sommar?
En språkresa öppnar dörrar för framtida äventyr
Vilka olika Standby tält finns det?
Signalsystem efter järnvägen
Golfresor i Spanien – en perfekt get-away för dig som älskar sol och värme!