Du är inte inloggad.

Artikel

Jane Virgin säsongfinalen Recap: Bröllop av Jane Gloriana Villanueva

Om jag skulle kunna skriva hela denna recap med emoji, skulle det finnas flera varianter av hjärtan, rinnande man, dans kvinna, och massor av bränder och hjärt eyed ansikten. De läskiga dans tvillingflickor skulle också göra ett framträdande. Och det skulle vara en pistol.
Balklänning Ärmlös Sweetheart organza Ruffles Court Tåg bröllopsklänning
 
Min imaginära emoji resumé är tilltalande eftersom det är oerhört svårt att komma bort från en blockbuster timme TV som "Chapter Forty-Four" och dra ihop sammanhängande tankar som inte bara "AHHH!" eller "Varför skulle du få ICE för DAMN CHAMPAGNE ?!" eller "OMG FACE OFF MASK!" eller "Varför är inte hela livet bara Jane och Rogelio gör att far / dotter dans för evigt?" Men jag ska ge det ett försök.
 
Jane jungfru säsongen finalen är ett fyrverkeri narrativa display, en chock-and-awe berättande spektakulära att kortslutningar emotionella bearbetningscentra med flammande förtroende. Det droppar käkar och krossar hjärtan och ger tårar och inkluderar även en ordlek så glatt dum att jag satt upp på min soffa och började sakta klappa.
 
 
Episoden framgång beror delvis på en inbyggd funktion i Jane oskuld genre, och showen egen återhållsamhet tidigare under säsongen. Telenovelas frodas på stora, prålig, fet, skal-off-the-mask stunder, men om densiteten av ansikts-bränning epiphanies blir för hög, förlorar de sin punch. Jane gjort valet att tona ner en hel del av de stora ögonblicken under sin andra säsong. Åh säker, det finns Anezka ... och Dereks utpressning ... och Michaels död partner ... och hela bit med chip inuti benet. Men under hela säsongen rygg halv, har brottet herre tomten har clunking i bakgrunden, haltande tillsammans på man-halsdukar och enstaka inslag av lurande onda.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Doftnoter
Vad innebär Fairtrade-certifiering?
Valentin, vem var det?
Annonsera ut dina gamla kläder.
Solglasögon