Du är inte inloggad.

Artikel

Jourstäd Örnsköldsvik

Flyttstädning Örnsköldsvik

Låt oss ta hand om din flyttstädning, städning eller fönsterputsning. Vi är specialiserade på städ- och flyttstädning och lämnar fasta samt löpande priser på flyttstädning. Vi utför städjobb inom hela Örnsköldsvik med omnejd åt både privatpersoner och företag. Ta gärna en titt bland våra tjänster och se vad vi erbjuder. Finns något inte listat kan vi säkert hjälpa er ändå, så tveka inte att höra av dig!

Fönsterputsning Örnsköldsvik

Jourstäd Örnsköldsvik erbjuder alla typer av fönsterputsning, t ex av inglasade verandor, inglasade balkonger, speglar, glaspartier, skyltfönster mm. Vi hjälper till med fönsterputsning vid byggstädningar, flytt och renoveringar. Vi erbjuder även fasta priser på fönsterputsning höst och vår för er som önskar.
Jourstäd utför fönsterputsning åt både privatpersoner och företag. Kontakta oss för en offert på fönsterputsning, inga jobb är för små eller för stora och material ingår så klart alltid.

Städning Örnsköldsvik

Städning på gång? Vi utför städning i Örnskäldsvik med omnejd för både privatpersoner och företag. Ibland kan det kännas övermäktigt att utföra en ordentlig hemstädning, anlita oss på Jourstäd Örnsköldsvik – Din Städfirma i Örnsköldsvik! Vi har erfaren och snabb städpersonal som hjälper dig att ta rätt på oredan och lämnar ditt hem eller lokalen skinande ren. Vi har prismodeller som passar alla, både tim- och fastpris. Kontakta oss för en kostnadsfri offert på hemstädning.

http://jourstadornskoldsvik.se/

RUT & ROT

Nya regler för rutarbete Från och med den 1 januari 2016 är maxbeloppet för rutarbete för köpare som inte fyllt 65 år vid betalningsårets ingång 25 000 kr. För dem som däremot har fyllt 65 år vid betalningsårets ingång är 50 000 kr maxbelopp.

Från och med den 1 januari 2016 ger inte matlagning rätt till någon skattereduktion. För städarbete eller annat rengöringsarbete gäller från och med den 1 januari 2016 att skattereduktionen endast omfattar enklare städarbete eller annat rengöringsarbete samt flyttstädning. Läxhjälp som utförs efter 31 juli 2015 ger inte heller rätt till skattereduktion.

 

 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Mästerliga Tips för Beskärning av Rosor – En Guide för Blomstrande Skönhet
Varför ska man undvika enstegstätade fasader?
Visningsstädning Stockholm
Olika byggföretag i Stockholm
Vem äger bilen?