Du är inte inloggad.

Artikel

Jourstäd Umeå

Flyttstädning Luleå

Låt oss ta hand om din flyttstädning, städning eller fönsterputsning. Vi är specialiserade på städning och flyttstädning och lämnar fasta samt löpande priser. Vi utför städjobb inom Umeå med omnejd åt både privatpersoner och företag. Titta gärna in i vår städlista där ni ser vad som ingår i vår tjänst för flyttstädning, ni finner den under fliken flyttstädning. Vi tar hand om allt från att rengöra köksfläktar, ugnar och kylskåp till att avkalka badrum! Vi vill göra din flytt enklare! Hör av dig för en offert!

 

Fönsterputsning Umeå

Jourstäd Umeå erbjuder fönsterputsning av inglasade verandor och balkonger, speglar, glaspartier, skyltfönster mm. Vi hjälper till med fönsterputsning vid byggstädning, flyttstädning och renovering. Enstaka uppdrag eller återkommande – du väljer vilken tjänst du behöver. Vi erbjuder så klart även fasta priser på fönsterputsning för er som önskar.
Jourstäd utför fönsterputsning åt både privatpersoner och företag. Inget jobb är för stort eller för litet! Material ingår så klart alltid i våra priser.

 

Städning Umeå

Städning på gång? Vi utför städning Umeå med omnejd och hjälper både privatpersoner och företag. Vi vet att det ibland kan det kännas övermäktigt att utföra en ordentlig hemstädning eller att kanske städa ett dödsbo, är fallet så –  anlita oss på Jourstäd Luleå! Vi har erfaren och snabb städpersonal som hjälper dig att ta rätt på oredan och lämnar ditt hem eller lokalen skinande ren! Vi har både fasta priser och timpriser så du kan välja det som passar dig bäst. Kontakta oss för en kostnadsfri offert på hemstädning! Vi gör vårt yttersta för att du alltid ska vara nöjd med oss!

https://jourstadumea.se

Hör av er så hjälper vi till


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Är strykning det roligaste du vet?
Hemlarm - Standardutrustning
sms lån- easy way to borrow money
Förbättra ditt boende
Trädfällning - pris eller kvalitet?