Du är inte inloggad.

Artikel

Laser Stockholm

Laserklinik Stockholm erbjuder laserbehandling för hudföryngring, borttagning av pigmentfläckar, borttagning av ytliga blodkärl och rodnad i ansiktet, behandling av rosacea, acne och acneärr, mörka ringar under ögonen, ärr, hårborttagning, bristningar, ådernät på benen, vårtor och nagelsvamp. På Laserkliniken Södermalm är det alltid leg. läkare som gör bedömning, ger medicinsk information och utför behandlingarna. Vi har marknadens säkraste och mest effektiva laser, världsledande Nordlys från Ellipse, med IPL, Nd:YAG laser och fraktionerad laser. Din trygghet och nöjdhet är vår huvudfokus. Vårt mål är att du skall få bästa tänkbara resultat på ett så skonsmt sätt som möjligt. Vi har ett brett spektrum av behandlingar. Gemensamt för alla är att du kan direkt återgå till din vardag efter behandlingen. Här är ett utdrag av behandlingar vi ofta utför med lite kort information om samtliga. Självklart kan du läsa mer detaljerad information om varje behandling samtidigt som du är varmt välkommen att kontakta oss för mer information.

Mörka Ringar under Ögonen

Mörka ringar under ögonen och trötta ögon orsakas av ytliga och djupa blodkärl, pigmentfläckar och nedbrytningsämnen som syns genom den tunna huden.

Behandling med laser mot mörka ringar runt ögonen är effektiv i att reducera mörka ringar under ögonen hos både kvinnor och män.

 

Nagelsvamp

Nagelsvamp på fingrar och tår är ett vanligt förekommande problem. För många har nagelsvamp blivit ett långvarigt besvär där behandling med tabletter och andra medel inte har hjälpt mot svampen.

Behandling med laser är en mer effektiv och snabb behandling mot nagelsvamp på fingrar och tår utan biverkningar.

 

Ytliga Blodkärl och Rodnad i Ansiktet

Ytliga blodkärl i ansiktet kallas även kärlbristningar och brustna blodkärl. Fina, små ytliga kärl ger rodnad i ansiktet. Ytliga blodkärl och rodnad i ansiktet finns oftast på näsa och kinder. Orsaken till att de uppstår är delvis genetisk och är vanligt förekommande hos personer som utsatt sig för sol, vind och kyla.

Behandling av ytliga blodkärl och rodnad genomförs med laser. Nordlys IPL är effektiv i att ta bort blodkärl och minska rodnad i ansiktet.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Ändrade normalmått påverkar vår diet
Träna med rätt tempo och optimera dina resultat.
Fördelar med Body wrap kroppsinpackning
Funderar du på att börja med ekologiska produkter?
Skäggtrimmer bäst i test