Du är inte inloggad.

Artikel

När du vill renovera ditt badrum i Stockholm

Har det blivit dags för badrumsrenovering? Det är lätt att vara ivrig inför det nya, fräscha och alldeles underbara badrummet men se till att du inte gör några förhastade val som du kan komma att ångra sedan. Här följer några tips som kan vara skillnaden mellan ett badrum att njuta av eller ett badrum från helvetet.

Vem ska få äran att renovera ditt badrum?
Att renovera badrum är ett stort ansvar som kräver att den som utför arbetet verkligen kan sin sak. Ska du renovera ditt badrum i Stockholm ska du bara nöja dig med en hantverkare som är behörig, inget snack om den saken. En hantverkare som inte har rätt behörigheter kan ställa till det ordentligt och vi lovar att det är inte värt de tusenlappar som man tycker sig spara på affären för detta kan bli en riktigt dyr historia i längden. Hantverkaren ska ha behörighet för våtrumsarbete enligt branschorganisationen Byggkeramikrådets regler och ha legitimation från Byggkeramikrådet. Ett tips är att välja hantverkare från Byggkeramikrådets lista över alla behöriga företag som du hittar på organisationens webbplats. El och VVS ska också utföras av branschkunniga hantverkare.

Att välja material och produkter
Att planera en renovering av sitt badrum i Stockholm är verkligen kul. Man kan drömma sig bort om utförande och produkter som kakel och kranar. Låt din budget styra valen och försök att satsa på kvalitet – det håller i längden.

Glöm inte att njuta
En badrumsrenovering kan vara en ganska påfrestande historia medan den pågår. Se till att verkligen njuta av ditt nya badrum när renoveringen är över. Njut med alla sinnen – plocka in goda dofter, härlig musik och sköna badoljor i ditt nya, vackra badrum. Ditt badrum ska vara en plats att dra sig tillbaka och slappna av och rekreera sig under kvällen, likväl som ett ställe att kicka igång sig inför den nya dagens äventyr.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Funderar du på att byta tak?
gästböcker för bröllop
Renovera huset till bra pris
Tavlor, Målningar & Övrig konst
LED-belysning i ditt hem