Du är inte inloggad.

Artikel

Olika stilar av vinterjackor för män!

Vintersäsongen får oss ofta att känna oss lata. Vi rör inte på oss lika mycket. Därför är det viktigt att bära rätt kläder för att hålla oss varma och bekväma under dessa kalla vintermånader. Att klä sig lager på lager är ett mycket bra sätt att klä sig på, givetvis med en varm och go vinterjacka på toppen. Både män och kvinnor bär varierande vinterjackor i olika mönster och former. Det finns olika stilar och modeller att välja mellan när du exempelvis letar efter varma och moderna vinterjackor för män. Nedan tittar vi lite närmare på några populära varianter:

Huvjackor: Huvjackor har blivit extremt populära och tar fram en speciell stil hos männen. De är oftast gjorda av varma, termiska material och har en huva på baksidan. De har kommit för att stanna och det har även kommit till nya modeller som är anpassade för kvinnor.

Ull: En annan väldigt omtyckt jacka är ulljackan. Denna modell är den grundläggande formen av vinterjackor för män. De är, vilket namnet avslöjar, gjorda av ull och tillverkas i varierande utföranden, för olika ändamål. De är oftast tunga och bärs därför oftast runt som snygga modejackor. På grund av att den också är så bastant och ibland till och med lite klumpig, fungerar ulljackor inte att användas som sportkläder.

Fleece: Om skinnjackor är varma, är fleece jackor ännu varmare. Anledningen till detta är att de är tillverkade i materialet fleece. Det är en mycket bra vinterslitage- jacka. Den håller dig varm och skön under kalla vinterdagar och kvällar.

Skinnjackor: Ingenting går upp mot den traditionella skinnjackan. De är ständigt i ropet, är ett självklart val och bärs snyggt upp av både unga och gamla. Passionen för skinnjackor är inte en ny fluga. Den har varit med i modet sedan urminnes tider. Modeller och mönster i läder finns i oändliga varianter och stilar. Som exempel cowboystil, korta modeller, långa modeller och skinnjackor med knappar.

På nätet finner du ett stort sortiment av vinterjackor. Gå gärna in på gant.se, där vinterns nya trender väntar på dig. Vad väntar du på?


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Halloween
Ankararmband
Hitta billiga airboards
Tumi öppnar och erbjuder Ceviche och Pisco Sour
Vad är en portabel laddare?