Du är inte inloggad.

Artikel

Padel

För att kunna förklara mer om sporten padel och padelbollar så är det bra att veta vad tennis är. Padelbollar är på många sätt liknande tennisbollar. En tennisboll vet nog de flesta människor hur dem ser ut, en padelboll är som sagt liknande i färg och form samt storlek det är dock mindre gas i dem vilket gör att de går lite långsamma än en tennisboll. Att slå en padelboll är ganska enkelt om du tidigare har spelat någon racketsport tidigare,  men det går även att snabbt lära sig utan några som helst förkunskaper inom idrott. Padel är en idrott som är väldigt stor i spanien och i sydamerika, men padeln växer stort i Sverige och det har nyligen startats en padelförbund i Sverige. När det gäller just padelbollen kan du läsa mer om den här. 

Padelboll är en sport som passar alla åldrar och är som sagt väldigt populärt i Spanien men även i Sydamerika. 

Padelbollen är en bra boll och du behöver några stycken padelbollar när du skall spela paddel så att du slipper springa så mycket efter bollarna och istället kan fokusera på att lära dig spela padel på ett bra sätt. En padel boll är inte speciellt dyr i inköp och det är som sagt bra att ha några stycken när du skall börja spela sporten på allvar. 

Padelbollar är inte liknande badmintonbollar utan det är en rund boll som används till sporten padelboll som spelas på en bana med golv och väggar.  Bollen som används när du spelar padel är enkel att studsa och den studsar inte riktigt lika hårt som en tennisboll. Det kan vara bra att testa och studsa bollen innan du ger dig in på padelbanan.

 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Sälj bilen redan idag
Köpa TV
Allt fler väljer elcykel
Isdubbar
Vackra tårtdekorationer för bröllop