Du är inte inloggad.

Artikel

Upplevelser i Göteborg

Är du trött på vardagen eller letar du kanske efter en present? Just därför har vi skrivit den här artikeln och har du ingen inspiration efter att ha sett våra tips så är det helt enkelt ingen Upplevelse i Göteborg du ska ha! 
 
Prova nya smaksensationer 
Vare sig du gillar chokladprovning, en femrätters middag eller whiskeyprovning så finns det något för dig i Göteborg. Den mest populära upplevelsen i det här segmentet är för världens kanske mest populära dryck, öl. Kanske känner du att du inte ens gillar öl, vin eller vad det nu kan vara men gör inte misstaget att tacka nej till den typen av upplevelse för det! Experten i göteborg som guidar dig genom dessa upplevelser lyssnar in dina behov och är du inte ett stort fan så får du hjälp att hitta vad som passar just dig.
 
Få igång adrenalinet
Går du igång på gokart? Eller går din gräns vid att åka ribbåt och flyga över vattnet? Eller krävs det helt enkelt att du slänger dig ut från ett flygplan eller kanske fäst i ett bungyjump-rep? Alla värt att uppleva. Och klart du ska se till att få någon av dessa upplevelser i Göteborg. 
 
Slappna av och njut
I Göteborg finns det ett fantastiskt utbud av upplevelser inom kategorin spa. Klassisk massage är självklart en avslappnande stund men det finns också få ansiktsbehandlingar, bli insmord och få en chokladbehandling(du läste rätt), eller varför inte fiskpedikyr? Alla dessa upplevelser finns tillgängliga och är det här din kategori så ska du beta av dem en efter en!
 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Magdansuppträdande bland flyttkartonger och skärgårdsöar
Viktigt med kalastillbehör på kalas
Julfint hemma 2013
Ja må du leva
Nu arrangeras en Fest & bröllopsmässa i Eskilstuna