Du är inte inloggad.

Artikel

Present till pojkvän

Att köpa present till pojkvän kan vara otroligt svårt då man vill köpa det allra bästa till den man älskar. Om du har tur så vet du exakt vad din pojkvän vill ha, och förhoppningsvis är det genomförbart kostnadsmässigt. Men vet du inte det så har vi lite tips:

 
Upplevelsepresent
Vårt absolut starkaste tips är att köpa en upplevelse till din pojkvän. Det går att få ganska billigt och finns en stor variation av upplevelser. Förutom att det är en jättekul present till honom så kommer det aldrig glömmas bort. Kanske är den bästa bonusen också att du får följa med på presenten och ha kul tillsammans med honom. 
 
Billig present till pojkvän
Svårt att hitta present till pojkvän som inte är för dyrt? Vi tycker du ska hitta på något som är minnesvärt, dödsmysigt och i stort sätt gratis. Laga en lite extra ambitiös middag, tänd ljus, sätt på musik och se till att ha förberett film och snacks. Om det här är för likt ert fredagsmys så tycker vi du ska ta med din pojkvän ut på något äventyr istället. Undersök om ni har någon i vänskapskretsen som har en båt, en fyrhjuling eller något annat lite annorlunda och leta fram en riktigt bra destination ni kan ta er till för en härlig picknick.
 
En sista idé är att pyssla ihop ett litet eget formgivet häfte där du tar på dig lite vardagssysslor som du utför där han får utnyttja när han vill. Exempel: Laga mat. Gå och köpa smågodis. Massage. 
 
Lycka till, vi hoppas din pojkvän blir nöjd med sin present oavsett. Annars kanske det är läge att byta ut honom ;)


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Skotrenden går i blått
Beställa blommor - tre olika sätt
Därför bör du besöka en hemsida om shopping online
Solglasögon i trä
Vinterjackor för damer