Du är inte inloggad.

Artikel

Publicera rätt på nätet

Att tänka på vid publicering på nätet

När något publiceras på internet om ett visst företag kommer detta att uppfattas på olika sätt av olika individer & kunder. Därför är det viktigt att ta sina nyheter och artiklar på stort allvar för att se till att ni själva styr er ”image” - alltså allmänhetens bild av ert företag. När det är dags att skriva artikel ska du därför välja ut en positiv händelse inom företaget som på något sätt kan beskrivas för allmänheten. Självklart är de vanliga ”utbildande” artiklarna alltid nyttiga, men tänk på att hålla dig till ämnet och besvara vissa utvalda frågor som har en tydlig genomgående röd tråd. Fokusera på ett eller två sökord och använd dem på et bra sätt i texten, överdriv inte med användandet.

Vart ska du då publicera dessa artiklar?

Det är viktigt att få en bred spridning på artiklarna. Använd de seriösa artikelkataloger som finns, det finns både alternativ som kostar och gratis artikelarkiv. Att publicera nyheter på relevanta hemsidor är att föredra, så se dig om efter kataloger som är inriktade på er nisch – om det finns någon sådan.

Idétorka?

När man har skrivit några artiklar på samma ämne kan det bli dåligt med nya formuleringar kvar att använda. Ett bra tips är att formulera din artikel som en förklaring på en fråga som ställs i rubriksättningen. Hjälp dina läsare att förstå något som du är expert på – det kommer att löna sig när din artikel faktiskt fungerar som en guide för andra surfare.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Hemsida som säljer - hur gör man?
Att jobba hemifrån är enkelt
Webb- och logotypdesign
Flexibiliet för det lilla företaget
Köpa Facebook-likes