Du är inte inloggad.

Artikel

Wellingtons – Snygg och användbar gummistövel

Ett par thigh high boots är den perfekta detaljen för att göra en vanlig klädsel till en komplett outfit. Det finns många sätt att styla sina overknee boots på och som med mycket annat är det bara fantasin som sätter gränserna. Oavsett vilken stil du har på klädsel passar ett bar rubber boots nästan alla.

Ta på dig din favoritklänning i sommar och bryt av med ett par tuffa svarta stövlar som går över knäna för en lite coolare look som ändå är somrig och söt. Eller så tar du på dig dina favoritjenas och ett par lägre boots för en vardaglig men snygg outfit som passar perfekt både till vardags och till fest.

Tänk dig en regnig dag och du har en rad olika ärenden som bara måste göras innan dagen är slut. Eller att det är en helt vanlig dag på jobbet och regnet öser ner utanför precis innan du ska åka hemifrån. Istället för att ta på sig ett par tråkiga och ibland ganska fula gummistövlar kan du byta ut dessa till något snyggare. Att ta på sig ett par boots som står emot regn och rusk och samtidigt är snygga kanske låter omöjligt, men nej! Ställ undan dina gamla gummistövlar och börja klä dig snyggt, även när det är dåligt väder. Lite regn ska inte stoppa oss från att klä oss moderiktigt och personligt.

Matcha dina stövlar då till en lite snyggare regnjacka och dagens outfit är komplett. Det jobber inte kännas lika tråkigt att gå till jobbet och alla ärenden som måste göras kommer kanske bli lite roligare när du känner dig snygg samtidigt.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Varför är mode så på modet
Höstbloggen
Varför du skall köpa klockor från en auktoriserad återförsäljare
Arbetsfordon
Att välja örhängen till bröllop