Du är inte inloggad.

Artikel

Sexleksaker är forfarande Tabu

Sexleksaker är forfarande Tabu...

Dem flesta tycker att det fortfarande är jobbigt och ibland pinsamt att prata om sexleksaker. Även fast det är så väldigt vanligt.

Undersökningar visar att 38 % av vår befolkning äger en Sexleksak. Och närmare hälften av alla kvinnor. Ändå har folk så pass svårt att prata öppet om det. Öppet, kan man kanske ha förståelse för. Men att folk fortfarande, år 2014 har svårt att berätta för sina närmsta och i vissa fall till och med sin partner om sina leksaker eller att man skulle vilja skaffa sig någon skön leksak.

 

Många tar det som negativt, när det kommer till tal. Men varför? Kan det inte vara nånting bra, som hjälper till och höjer njutningen. Det är väl ändå det som räknas, att man ska njuta av sexet.

Det finns många bra hjälpmedel idag, såsom olika former utav glidmedel, penispump och penisringar. Det är bara några produkter som kan hjälpa till i sovrummet.

Det finns så väldigt många olika leksaker som enkelt kan få dig att njuta en stund, med eller utan partner. En utav världens mest sålda leksaker är We-vibe, vilket är en sexleksak för par.

Hos många tjejer så är ju en traditionell Dildo favorit, eller en Massagestav med vibrator. På senare år så har även Klitorisvibratorer slagit igenom stort, då den är liten och händig men ack så bra. Dessa menar många är det bästa hjälpmedlet för att en kvinna ska få orgasm, just för att den ger så starka vibrationer på klitoris.

 

Gör som många redan har gjort, hitta din favorit och njut en stund!


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Borga Plåt AB
Annonsa - en ny köp och säljportal
Grenoble, Alperna, skidåkning och jobb!
Åtgärder för att säkerställa säkerheten vid användning av fasadstegar med fallskydd
Allt om Kanye West