Du är inte inloggad.

Artikel

Sexleksaker

Det blir vanligare och vanligare att handla sexleksaker på internet. Vi ser en trends som går uppåt samtidigt som det hela tiden dycker upp nya återförsäljare på marknaden. Men hur lätt är det egentligen att hitta en sexleksak som passar just dig? Och vad bör en sådan sexleksak egentligen kosta, med fler återförsäljare finns även variablar som kvalitet, funktion och varumärke att ta hänsyn till när det gäller priser.


Massagestavar är nog den vanligaste typen av intimleksak och förekommer oftare i våra svenska hem än vad man kan tro. En massagestav är en penisformad/avlång sexleksak som förs in i vaginan för att stimulera slidväggarna. Det finns olika typer av massagestav, med eller utan vibration. Den vanligaste typen är med vibration som drivs av batterier, denna typ av massagestav har ofta olika vibrationsprogram efter smak. Massagestavar kommer oftast i olika storlekar, både när det kommer till tjocklek och längd allt från 10cm till 45cm. Min recommendation är att välja en lagom stor massagestav efter tidigare erfarenheter av samlag. Material kan variera väldigt mycket, på senare år har det blivit väldigt populär med silicon eller gelliknande utsida. Någon man ska tänka på här är att en massagestav i ett hårdare material ofta ger en starka vibration.


Klitorisvibrator ser ut som en liten massagestav och har en elektrisk motor monterad för att skapa vibrationer. Vibratorn riktas mot klitoris för att stimulera g-punkten på bästa möjliga vis. Den är smidig att ta med sig och är oftast gjord i metall eller någon typ av hårdplast.

Lösvagina är den populäraste sexleksaken för "honom" och blir allt mer vanligt. Man kan säga att en lösvagina är ett hjälpmedel vid onani helt enkelt. Den är framställd för att ge känslan av en riktig penetration samtidigt som den är smidig att ta med sig. En vanlig variant av en lösvagina kallas oftast för fleshlight, och är formad som en ficklampa.


Att hitta sexleksaker kan verka svårt till en början men utgå hela tiden ifrån vad du tycker är skönt och vad som är ok. Många glömmer också att sexleksaker kan vara ett riktigt bra komplement i sängen med en partner, det kan vara allt från en vibrator till handbojor. Många har faktiskt återupptäckt sitt sexliv med hjälp av produkter som stimulerar både kropp och själ. Tänk även på att du alltid har möjlighet att vara anonym när du beställer hem produkter på nätet.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Ompröva Vad Du Tänker Om Standarder För Lådor: Varför Plastpallboxar är Överst På Försäljningsl
Bärning av lastbil E6
Enklaste sättet att hitta bensinmack i Stockholm
Kan man köpa cigarrer på nätet?
5 Anledningar att Använda Eurobehållare för att Frakta Långdistansgods.