Du är inte inloggad.

Artikel

Shoppa unik champagne

 

Om du är en nybörjare på att köpa champagne kan det vara skrämmande att välja en eftersom det verkar vara som att det finns så många olika alternativ. Fastän, om du ska ge bort en champagne som present så är det inte en bra idé att köpa vilken champagneflaska som helst. Varför inte ge dom en anpassad flaska med champagne istället, för att stå ut? Hur som helst, innan vi fortsätter, så ska vi först lära oss hur man väljer champagneflaska.

En nybörjarguide till champagne

För att köpa champagnen som passar dina behov så är det viktigt att förstå vad man kategoriserar en champagne efter. Låt oss ta en snabbtitt över dessa kategorier.

Första kategorin är varumärket. Olika champagner finns med olika varumärken beroende på var de tillverkades. Om du vill köpa champagne av bra kvalité så föreslår jag att du köper originalet som kommer från champagneregionen i Frankrike. Smaken av deras champagne är rik och oslagbar.

Den andra kategorin är smak. Champagne kan ha en av sex olika smaker: extra brut, brut, extra torr, sec, demi-sec och doux. Ordningen jag nämnde är från väldigt torr till väldigt söt. Eftersom du ska köpa en gåva så kan det vara bra att veta vad personen du ska ge till gillar.

Den tredje kategorin är typen. Du kan välja årgångs- eller inte årgångs-champagne, beroende på din smak och budget. Om en champagne är märkt med årgången av något speciellt år så betyder det att åtminstone 80% av druvorna som användes till champagnen skördades under det året. Detta leder till en enhetlig jäsning och en rikare och renare smak.

Den fjärde kategorin är flaskstorlek. Den här kategorin talar för sig själv.

Anpassning av en champagneflaska

När du väl valt vilken typ av champagne du vill ha så kan du börja kolla runt på nätet efter en återförsäljare av anpassade champagneflaskor för alla typer av evenemang. Berätta för dom vilken typ av champagne du vill ha och välj en design som de kan gravera på din champagneflaska. Inkludera dina önskemål och även datumet om du så önskar. Den här delen är upp till din kreativitet.

När din anpassade flaska väl är redo så kommer den att skickas till din adress så att du sedan kan ta den till personen du vill ge den till. Jag är säker på att det blir en trevlig överraskning för dom. Utöver det så kan de även ha flaskan som dekoration i deras hem. Nu, det är vad man kallas en gåva för många ändamål och med värde för pengarna.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Test av olika typer av matkassar
Peruansk Aji Sås
Peruansk matupplevelse med ceviche
ESE pods och annat roligt
Att välja restaurangmöbler