Du är inte inloggad.

Artikel

Skandinaviska modet fortsätter med one piece?

Skandinavien är dem länder i Europa som utvecklas allra mest om man ser räknat tillsammans i jämförelse med andra länder i Europa. Detta beror dels på att länderna är väldigt fria om man ser till andra europeiska länder och man ser till att det finns utrymme för mångas åsikter och är inte rädd att misslyckas eftersom det kan även vändas till en seger. Onepiece är ett väldigt tydligt exempel på detta. Tre stycken personer i Norge utvecklade under inte mer än ett par dagar en dräkt som kom att ta världen med storm och bli väldigt populär. Varför lyckas dessa? Det beror på en väldigt enkel anledning. Nämligen att nya åsikter och idéer släpps in och man är inte rädd att misslyckas. För tänk er, egentligen är det ingenting speciellt med denna sortens kläder. Onepiece råkade bara vara väldigt lyckade och deras oförsiktighet var det dem vann på.

Hur ser modevärlden ut inom ett par år? Förmodligen kommer den växa i samma takt som den gör nu. Detta tror i alla fall många kända bloggare i Skandinavien. Detsamma tror många modetidningar. Redan har man sett att flera länder så som Estland och Slovenien gärna börjat importera våra kläder för att sälja i deras butiker. Onepiece är därbland ett väldigt bra exempel på detta. Det är inte att ljuga att säga detta eftersom vi är de länder i Europa som inte bara har idéerna kommande till oss vi har även pengarna och lärdomen många lärts att entreprenörskap kan leda till en kvick rikedom. Även om det inte är alla som lyckas så är det många som vågar försöka.

Herrmodet är förmodligen det mode ur Skandinaviskt perspektiv som tappat lite den senaste tiden om man ser i jämförelse med andra "genrer". Barnkläder är någonting som slagit med blåsfart och allt fler butiker väljer gå in allt mer seriöst i det vilket lett till bra resultat. Det är inte barnen i sig som är särskilt intresserade av kläderna utan föräldrarna själva. Mer krav ställs föräldrar emellan vilket hotar lite bilden av barnets fria liv och icke tvång av att se ut på ett sett vis. Onepiece kommer även in här, men på ett positivt sätt skulle nog de flesta anta eftersom Onepiece i sig är en väldigt fri klädsel och därför uppskattad av många.

Tills sist är det viktiga att du hittar kläder som du tycker om och inte vad som är populärt. Det är trots allt du eller dina barn som ska på sig det och det är viktigt att man trivs i det man har på sig för att i övrigt få en så bra trivsel som möjligt och inte därför må dåligt.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Därför bör du besöka en hemsida om shopping online
Bordeaux är höstens färg
Leopardmönstrat – med en leopard i garderoben!
Svårt för långa killar att hitta välsittande kläder
Need for Speed