Du är inte inloggad.

Artikel

Sportdryck för hela dagen

Sportdrycken som ger dig allt du behöver under hela dagen
Gillar du att vara aktiv och göra saker som att cykla, springa, åka skidor m.m. Sportdryckspulver har en massvis med olika fördelar, men en av nackdelarna är att det ibland kan bli svårt för magen att smälta och magen blir tung. Tailwinds har löst det problemet då deras sportdryck är mycket enkel att smälta som gör att du kan hålla på med aktiviteten/aktiviteterna hela dagen lång. Tailwinds sportdryckspulver löser upp sig helt och hållet vid kontakt med vatten och vätskeblåsan blir enkelt ren under rinnande vatten.


Naturliga ingredienser
Tailwinds sportdryck pulver är gjorda av 100% naturliga ingredienser. Blandar man de med vatten ser det fortfarande helt genomskinligt det smakar också ”lätt, fräscht och rent”. Inga konstgjorda färgämnen, smaker eller konserveringsmedel.


Värde
Det är ett självklart att din prestation väger mer än ett pris när vi pratar om energi. Men kvalitet behöver inte alltid kosta hela din ficka, inte heller mycket alls. Tailwind har både hög kvalité och är mycket prisvärda.


Stick packs
Du som inte kan bestämma vilken smak du vill ha eller inte har tid med att mäta upp hur mycket pulver du ska ha i flaskan så finns Tailwinds Stick Packs som blandas med 6–7,5 dl vatten, skaka två gånger och det är klart att dricka och köra.


En extra kick
Känner du att du behöver en liten extra kick så finns Tailwinds sportdryck med koffein också så att du kan vakna till lite extra och öka din prestation under träning och tävling. Mer information hittar ni på Tailwind Nutritions hemsida.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Välj rätt styrkeprogram
Golfklubbor slumpas bort
Billiga fjäderbollar måste köpas på nätet!
Fotbollströjor
Träningsblogg