Du är inte inloggad.

Artikel

13 tips för att bli en bättre Fortnite-spelare

I den här artikeln förklarar vi hur du kan bli bättre på Epic Games-spelet Fortnite, som går att ladda ner kostnadsfritt på Epic Games webbsida.

Lästips: Så laddar du ner Fortnite på Windows 10 och MacOS

13 tips för att bli bättre på Fortnite

 1. Landa på rätt ställe: Förslagsvis nära resurser som kan vara dig till nytta, såsom vapen och helande drycker.
 2. Landa på rätt sätt: Veckla ut fallskärmen sent, så att du får god tid på dig att samla vapen och andra viktiga resurser.
 3. Välj rätt utrustning: Tänk på att använda dig av de vapen och tillbehör som är mest kraftfulla. Den minst effektiva vapnen och tillbehören är gråa, medan de mest effektiva tingen är guldfärgade och benämns som "mythic".
 4. Skydda dig frekvent: Så att du inte utgör en lätt måltavla för dina motståndare.
 5. Läs av omgivningen: Med mål att du ska kunna förutse var dina fiender alternativt lagkamrater befinner sig, alternativt kommer att befinna sig inom kort.
 6. Dölj dina spår: Så att dina fiender inte ska kunna följa efter dig med en eldstrid på liv och död som följd.
 7. Strid på höjder: Om du strider mot en fiende som befinner sig på än lägre plats i jämförelse med dig själv så vinner du 9 gånger av 10, förtydligar Gamesradar.
 8. Förbered dig för slutstriden: Slösa inte på vapen och helande drycker innan du verkligen behöver dem.
 9. Tänk på att fordonen är högljudda: Det går snabbt att åka flygplan och ta färdas med bilen på Fortnite, men du blir samtidigt mer synlig på kartan då alla fordon för oväsen vilket får andra spelare att uppmärksamma dig.
 10. Kryp så mycket du kan: När du kryper är du svårupptäckt, vilket i synnerhet lämpar sig väl när du befinner dig i en eldstrid.
 11. Spela med hörlurar: För att kunna höra dina lagkamrater och fiender på ett mer effektivt sett. Tv-ljudet är långtifrån lika detaljerat i jämförelse med den ljudkvalitet som dina hörlurar erbjuder.
 12. Bygg så ofta du kan: När du bygger så skyddar du dig mot dina fiender, och om du bygger på höjden får du även ett rejält överläge mot de fiender som återfinns på marken.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

SEOs betydelse för Start-ups
Ett enkelt sätt att tjäna pengar på
Affärssystemet Pyramid
Vad är Lokal (SEO) Sökmotoroptimering?
Tjäna pengar på internet