Du är inte inloggad.

Artikel

Tips på hundvänliga restauranger

Nu finns det en portal där du kan både få tips på hundvänliga restauranger samt själv lägga in tips.

Du kan tipsa om allt från hundvänliga hotell och butiker, samt utflyktsmål och övriga kul ställen att ta med hunden till.

Det är helt gratis för företag att finnas med i guiden, det enda kravet är att verksamheten måste vara hundvänlig och att man får ta med hunden inomhus om vädret kräver.

Utöver hemsidan kan man även följa Hundtipset.se på Instagram och Facebook, för att löpande ta del utav hundbilder och tips.

Hemsidan drivs idag utav hundägare som kände att det kunde vara klurigt att hitta vart man kunde ta med sig hunden ifall man ville ut och resa, eller bara ta en middag på stan. Dom bestämde sig därför för att sätta ihop en sida där man både i text och bilder kan tipsa andra hundägare.

Den blev snabbt populär och idag hittar man långt över 100 tips på verksamheter runt om i landet där man kan ta med sig vovven.

Man märker även en trend att fler och fler restauranger öppnar upp för att man skall få ta med sig hunden, tidigare har det nästan uteslutande varit i storstäder som vissa ställen har tillåtit detta. Riktigt kul att utvecklingen går framåt, och att fler och fler välkomnar våra fyrbenta vänner!

Ofta tar hotell ut en mindre avgift om man har med sig hunden på rummet, men detta finns då ofta dokumenterat på hemsidan i den mån tipsaren har fyllt i informationen.

Så vad väntar du på? Besök Hundtipset.se idag!


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Populära kattraser
Miljön – ett prioriterat mål för Göteborg
Använda Getingfälla - Tänk på...
Spöbyggnad enklare än vad du tror! Bygg ditt fiskespö
Ta ett steg mot en bättre miljö