Du är inte inloggad.

Artikel

Tomma väggar = möjligheter!

När man har flyttat till ett nytt boende är det inte helt ovanligt att man står där med några toimma väggar som känns nästan gigantiska. Fast tomma väggar är inget dåligt. Det finns så mycket man kan göra med dem! Många väljer att måttbeställa ramar online för att kunna sätta sin egen prägel på ramen. Trä, aluminium, komposit, ek, valnöt är några av alternativen. Andra väljer att prina sina egna posters med egentagna bilder. Vad som kan vara värt att tänka på är att hålla sig till liknande färger eller samma färgskala när man vill ha något som går i stil med vartannat. Varma och kalla nyanser är oftast mest smickrande för sig.
När det kommer till själva upphängningen av tavlorna är det viktigt att känna av vad för typ av väg det är du har att handskas med. Är det betong brukar inte spik fungera så bra. Väger tavlan mycket kan det vara bra att ha mer än ett fäste på tavlan. Det är aldrig roligt att lägga ner mycket pengar på något som sedan går sönder.
Motiven är också viktiga att fundera noga på. Det ska helst inte vara för personliga motiv, med tanke på eventuella gäster som kommer att besöka ditt hem. Tänk också på att det ska kunna vara några år, välj därför inga motiv som kommer kännas gamla och omoderna om bara några år, om du är ute efter en tavla att kunna ha hängandes en längre tid. Glöm heller inte att ha kul när du väljer ut vad som passar dig!

Kolla in några bra exempel här.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Handla trädgårdsmöbler online
Smarta lösningar i små badrum
10 Anledningar att byta till LED-Lampor
Fönster är en riktig guldgruva
Världens godaste bolognese