Du är inte inloggad.

Artikel

VÄLKOMMEN TILL Mackmyra Bruk Camping: En Idyllisk Plats för Naturelskare och Golfentusiaster

Mackmyra Bruk Camping, belägen i den vackra bruksmiljön, erbjuder en unik upplevelse för alla som älskar naturen och golf. Med en fantastisk utsikt över hästhagar, golfbanan och bruksparken är detta en plats som har allt du behöver för en avkopplande och underhållande semester.

Camping med Bekvämligheter: Campingen på Mackmyra Bruk är utrustad med platser för sex husbilar, varav några har tillgång till el. Det finns också möjlighet att parkera husvagnar på vissa av platserna. Dessutom finns det bekväma faciliteter som dusch och toalett, vilket gör din campingupplevelse både bekväm och bekväm.

Golf i Världsklass: Om du är en golfentusiast kommer du att älska den närliggande Mackmyra Golf. Här kan du träna på driving range, sätta dina färdigheter på prov på målgreener och njuta av en högklassig pay-and-play-bana. För de som vill ta sitt golfspel till nästa nivå erbjuds intensivkurser för grönt kort varje vecka under golfsäsongen.

Prisvärda Campingalternativ: Mackmyra Bruk Camping erbjuder prisvärda alternativ för besökare. De första tre nätterna kostar endast 250 kronor per natt, och därefter 450 kronor per natt. Det här är ett utmärkt sätt att njuta av en längre vistelse och utforska den vackra omgivningen.

Kontakta oss: Innan din ankomst till Mackmyra Bruk Camping rekommenderar vi att du kontaktar campingen för att säkerställa tillgänglighet och få mer information om din vistelse. Du kan nå dem på telefonnummer 026-13 27 28.

Säsongsöppning: Mackmyra Bruk Camping har öppet från april till september, vilket gör det till en idealisk destination för vår, sommar och tidig höst. Oavsett om du är ute efter en helgresa eller en längre semester kommer du att älska den fridfulla atmosfären och möjligheten att utforska den omgivande naturen.

Utforska den Omgivande Skönheten: Förutom golf och camping har Mackmyra Bruk mycket mer att erbjuda. Du kan utforska de pittoreska hästhagarna eller ta en promenad genom den historiska bruksparken. Naturen runt campingen är en fröjd för ögat och perfekt för promenader, cykelturer och picknickar.

Sammanfattning: Mackmyra Bruk Camping är den ultimata destinationen för dem som söker en kombination av naturskön skönhet, golf och avkoppling. Med prisvärda campingalternativ och en rad bekvämligheter är detta en plats som du inte vill missa. Kontakta campingen för att boka din vistelse och upplev den underbara bruksmiljön i Mackmyra. Vi ser fram emot att välkomna dig till en oförglömlig upplevelse i hjärtat av Sverige.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

När du ska resa med din husbil
Resa till Funäsdalen
Förbered dig inför vädret i vinter
Boka tid
Slipp dyra flygresor - Semestra i husbil eller husvagn