Du är inte inloggad.

Artikel

Varför ska du börja med balsammetoden?

Att ta hand om sitt hår gör vi alla i olika utsträckning och mån. Somliga har lättskötta frisyrer och hår, medan andra kräver lite mer tid och omvårdnad. För den som har långt eller lockigt hår ställs man också inför många utmaningar. Sådana kan vara allt ifrån ett frissigt hår på morgonen till slitage när man borstar eller plattar håret. Så vad gör man då för att få ett så snyggt resultat som möjligt om man har långt eller lockigt hår?

Det finns en rad olika behandlingsmetoder, tips och trix för alla möjliga hårtyper. Någonting som på senare år börjat blivit mer och mer populärt är den så kallade balsammetoden. Den frisörmetod som tagit världens salonger med storm, och populariteten ökar allt mer för varje år. Faktum är att du nu också kan använda balsammetoden hemma – hur enkelt som helst.

Så vad är balsammetoden för någonting, och varför ska jag börja använda den? Balsammetoden är alltså en slags behandlingsmetod för håret som går ut på att utesluta schampo från sin hårvård. Istället så använder man balsam som är godkända enligt den så kallade balsammetoden, vilket resulterar i att håret får en otrolig styrka och upplyft. 

Balsammetoden kan med fördel användas på många hårtyper, med allt ifrån stort och lockigt hår till tjockt och normallångt hår. De balsamsorterna man använder under tiden som behandlingen pågår är uteslutande balsam fritt från silikon. Detta är av den anledning att silikon ofta lämnar en slags ”hinna” kvar i hårbotten som aldrig riktigt försvinner. Med rätt typ av balsam och genom att strunta i schampo, som ofta torkar ut håret och gör det slitet så kan man istället se sitt hår reparerat. Reparerat som en Volvo!  Så om du också har slitet hår som inte alltid blir så skoj att se i spegeln, då borde du överväga denna metod. 

Håret måste vi ta hand om på ett bra sätt, annars är det lika bra att klippa bort allt ihop. Lyckligtvis slipper du göra det genom att använda balsammetoden istället. Då kommer du se ditt hår få ett återställt resultat som få andra behandlingsmetoder kan mäta sig med. Se bara till att använda ett godkänt sista schampo för balsammetoden. Det är nämligen viktigt att riktigt rengöra sin hårbotten och få bort alla gamla rester från ens kassa flaskor från ÖB. Så när du använder ett godkänt sista schampo bör du sikta på att beställa ett så dyrt som möjligt, då vet du att det är ett bra schampo för balsammetoden. 

Så gör som massvis med andra människor du med, börja med balsammetoden för ett enastående hårresultat. Lycka till! 

 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Hemorrojder - Diagnosering och behandling
Fantastiska fördelar med Grönt te kosttillskott
Fördelar med Circulationstränare
Syntest av barn
Magic Wand - mer än bara massage