Du är inte inloggad.

Artikel

Webbkompaniet

Webbkompaniet är en webbyrå i Stockholm som har funnits sedan 2007. Fast vi finns i Stockholm så har vi kunder över hela landet, och även några kunder i Norge vilket vi tycker är kul. Vi arbetar främst med WordPress som är en publiceringsplattform för att bygga hemsidor och webbutiker med. WordPress är ett seo-optimerat system och nog det bästa valet när man ska ta fram en ny hemsida idag.

Webbkompaniet webbyrå

Vi är webbyrån för er som vill ha en påliktlig digital bästis! Vi är till för att hjälpa er nå framgång på webben. Vi arbetar inte bara med hemsidor utan är även duktiga på att ta fram material för tryck som flyers och visitkort. Vi hjälper även kunder som vill komma igång med e-handel på e-handelsplattformar som Magento och WooCommerce. Vi jobbar med allt från webbdesign till förvalning av webbportaler.

Drift och support

Låt oss hjälpa er med driften av er webbplats, så får ni tid över till att fokusera på ert företag. Vi fixar er drift och support.

Vi brukar utgå från skisser när vi tar fram en ny webbdesign. Sen kodar vi er hemsida med html5 och CSS3 enligt de senaste webbstandarden. Allt för att vi ska bygga en långsiktig lösning som man kan bygga vidare på och vidareutveckla. Det är hela tanken med att anlita oss då allt vi gör utgår från ett långsiktigt tänk till när det kommer till teknik. 

Fokusera på er affärsverksamhet

Vi tar ett helhetsansvar för er hemsida och onlinemarknadsföring, så du kan vara trygg med att överlämna er hantering av hemsida och webbproduktionen till våra webbredaktörer. Vårt mål är högt och uppsatt till att vi ska alltid ha nöjda kunder. Anlitar ni oss så spar ni pengar då vi har väldigt bra prissättning och ett slutresultat som blir riktigt bra!


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Reparera iphone och samsung
Vad är framtiden för mötesindustrin?
Val av dator
Flexibiliet för det lilla företaget
Lär dig enkel sökmotoroptimering