Du är inte inloggad.

Artikel

Annonsera ut dina gamla kläder.

Du vet hur det känns när du öppnar din garderob och tror att du har något att bära ... Din garderob är fylld med passerade säsongers toppar, tråkiga och vanliga byxor, massor av scarfar, halsdukar och band i midjan som du aldrig mer kommer ha på dig. Om alla dina lådor och hyllor är fyllda med modekatastrofer, är det hög tid att ta en noggrann titt på din samling av kläder. Kanske är det värt att investera en eftermiddag för att ha ett strikt urval av dina kläder utfört. Blotta tanken på att undersöka hela innehållet i din garderob gör att du helst undviker det. Gör istället det till en uppgiftsbaserad aktivitet och ge dig själv en chans. Vad ska man då börja med? Det enklaste är att separera kläder som är rätt och kläder som har fel storlek.

Många människor som lagt ut eller förlorat en del vikt har sina garderober fulla av kläder de inte ens kan bära. De vägrar att göra sig  av med alla kläder i fel storlek kläder och får intrycket av att garderoben är en fullständig röra. I verkligheten kan de spara mycket utrymme genom att ta bort små toppar som de aldrig kommer att passa i igen, eller baggy tröjor som gör dem oattraktiva. Dessa typer av kläder är lättast att hantera. Om du har några kläder i fel storlek som fortfarande är i gott skick, kasta inte bort dem. Det skulle vara mer rimligt att annonsera ut dem på någon online auktion eller webbplats. Det rekommenderas också att välja köp och säljplattformar som erbjuder produkter från det lokala området, såsom citiboard. Denna typ av webbplatser är inriktade på snabba och billiga lokala försäljningar av begagnade varor. Du kommer att undvika höga avgifter på dina transaktioner eller komplicerade procedurer för att lägga till ett nytt objekt i din profil. Sortera dina kläder storleksmässigt och avgör skicket på dem. Se till att inspektera plaggen i rätt ljus och opartiskt avgöra om de har behållit sin form och färg, eller om de är skadade av felaktig tvätt och hantering. Ta en närmare titt på varje tråd och knapp. Försök inte att övertyga dig själv om att ett visst objekt fortfarande ser bra - kom ihåg att andra människor kommer att vara ännu mer strikta i bedömningen av dina kläder.

Som tidigare nämnts, om du bestämmer dig för att några av dina kläder är passé, är det HELT GRATIS att sälja dem på citiboard.se. Du kanske tycker att det är svårt att objektivt bedöma utseendet på dina kläder. Men ändå, även om vissa av dina kläder har förlorat värdet för dig, kan de fortfarande vara attraktiva för andra människor som representerar en annan smak och stil, som då kan vara villiga att köpa dem. Du bör framför allt endast spara kläder gjorda av hög kvalitet, som kommer att hålla längre än sina billigare motsvarigheter. Dessa kläder representerar ett bestående värde, och kommer piffa till din look bara med lite nya tillbehör. En enkel brosch eller en halsduk kommer att ge en extra touch i din dagliga outfit.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Ljushållare och färgade värmeljus på Gosa.se
ny enkel balklänning samling meddelas vid smiliving.com
Marilyn Monroe
Förbättra din mode uttalande med en strumpor
Ska man köpa en begagnad bil?