Du är inte inloggad.

Artikel

Varför jag är uppmärksam på med rätt nu

Varför är jag besatt av Christian Dior
Min kärlek till Dior går djupt! Jag tycker att det är klart att jag är lite besatt just nu, vad kan jag säga, de gör fantastiska allt! Från smink, till påsar, till skor, till smycken, namnge det, de gör det! Jag fick min första Dior-väska mer än femton år sedan, och det är fantastiskt att se märkets tillväxt. Under åren har jag samlat många stycken; från väskor, skor till smycken, och avser inte att stoppa när som helst snart.
 
Hur jag bestämmer vilka väskor som ska läggas till i min samling
Jag har mina ögon på några Dior väskor siluetter just nu, men de är inte billiga, därför tenderar jag att vara strategiska när det gäller att lägga på påsar i min samling. Innan jag köper en väska frågar jag mig själv tre frågor.
 
1. Kommer silhuetten att gå förbi testet av tiden
2. Är det mångsidigt
3. Fungerar det med min personliga stil
Oavsett hur mycket jag vill ha ett dyrt föremål måste jag fråga mig själva för att se till att det jag lägger till i min samling håller det värde, vilket gör det till en bra investering. Hittills har varje väska jag köpt köpt varit en märkeklammer, som fortsätter att öka, med priser som ökar under åren och mina Dior-väskor är inget undantag.
 
Varför jag valde Dior Blue Oblige bältet väska
Ryggsäckar är en av de hetaste väskttrenderna just nu, och det var därför jag var tvungen att ta tag i den nya Dior-väskan för att lägga till min samling bältessäckar som består av Gucci, YSL, Henri Bendel och mycket mer! Jag väljer den här väskan på grund av storlek, färg och mångsidighet. Förutom alla dessa faktorer kommer jag inte att förneka att faktumet Dior är ett av de hetaste varumärkena också spelat en stor roll i mitt beslut.
 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Kaffets historia
En reklampenna är väl ingen present!
Jane Virgin säsongfinalen Recap: Bröllop av Jane Gloriana Villanueva
Klockor anno 2013
Spara pengar på dina onlineköp med en rabattkod