Du är inte inloggad.

Artikel

Artikelkatalog - Ett verktyg för internetmarknadsföraren

Om du läser denna artikel så har du förmodligen, precis som jag, ett intresse för internetmarknadsföring. Kanske driver du en egen webbshop, affiliatesajt eller så tar du betalt för att hjälpa andra att marknadsföra sig på internet. Oavsett så är du säkert medveten om vikten av att ranka hög i Googles, Bings och Yahoos sökresultat. Det finns många sätt att optimera sin sajt så att den rankar högre i sökresultaten, men det kanske mest beprövade sättet är att skapa länkar till sajten med relevanta ankartexter. Länkarna ges extra kraft om de kommer från ett relevant sammanhang, exempelvis en artikel som handlar om det som din sajt handlar om. Men hur gör man då för att få sina artiklar publicerade? Är det bara att maila aftonbladet och be dem publicera artikeln som en förstaside-nyhet? Nej tyvärr så funkar det inte riktigt så. Istället så är det någon som kommit på att man kan skapa sin egen nyhetsredaktion via en så kallad artikelkatalog. En artikelkatalog är sajt där man som extern redaktör ges möjlighet att skicka in sina artiklar och få dem publicerade (förutsatt att artikeln uppfyller kraven för publicering).

Ett faktum är dock att inte alla tycker det är så kul att skriva artiklar. Vissa känner också att de är mer lönsamt för dem att lägga tid på att utveckla sajten, än att skriva artiklar för att marknadsföra den. Då är det också tur att det finns artikelkataloger där man kan köpa artiklar och få dem publicerade.

Så om du jobbar med internetmarknadsföring och ännu inte börjat använda dig av artikelkataloger för att nå framgång på nätet, så har du mycket att tjäna på att börja med detta!


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Publicera rätt på nätet
Stilrena hemsidor håller i längden
Köpa Facebook-likes
Utrustning till videomöten
Tjäna snabba pengar på Internet är ingen konst