Du är inte inloggad.

Artikel

Bärgningsbil

Har du en bil så måste du vara förberedd på att det finns en risk för att du kommer ha behov för bärgningbil. När det sker så kan du ringa bilbärgare med en trygg vetskap om att din bil blir reparerad på plats eller bärgad till närmaste lämpliga verkstad. Du behöver inte tänka på vad klockan är eller vart i landet du befinner dig. Hjälpen finns alltid tillgänglig när behovet uppstår.
Bärgning av en bil betyder helt enkelt förklarat att fordonet blir fraktat till en trygg plats. Som regel är det närmaste verkstad men ibland också bara ut från vägbanan. Vid behov av bilbärgning så behöver du inte tänka på något mer än att ringa oss, resten ordnar vi.
 
Bärgningen fungerar som så att du ringer roadservice och vi kommer ut till platsen du befinner dig på så fort som möjligt. Bilbärgarna försöker att kartlägga och lösa problemet på plats om möjligt så att du kan åka vidare. Är det ett mer omfattande fel så bärgar vi din bil till närmaste lämpliga verkstad. Vid bärgning av bilen blir din bil fraktad vidare med en av våra bärgningsbilar.
 
Uppstår det problem får du hjälp längs med vägen. Oavsett om du har eller inte har försäkring. Det påverkar enbart kostnaderna du själv måste täcka vid bärgningen och eventuella reparationer. Kostnaderna för bärgning av bil varierar baserat på det arbetet som utförs och hur långt bilen eventuellt måste bärgas för att komma till närmaste verkstad. Har du inte försäkring måste du själv stå för hela kostnaden.
 
/Roadservice.se


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Borga Plåt AB
En härlig morgon i Italien
När du vill växla upp kompetensen på sjön, ta en kustskepparintyg kurs
Limfog och massivt - vad och när?
Billiga mobiltillbehör till smartphones