Du är inte inloggad.

Artikel

Catering i malmö - Wraps och sallader

Ska du anordna ett företagsevent i Skåne och vill ha en snabb och mättande lunch kan jag rekommendera att du beställer Wraps och Sallader via en cateringfirma som är seriös. 

Tid har på senare tid blivit en bristvara och många företag försöker klämma in många aktiviteter i ett tight schema. Det gör att lunchen blir oerhört viktig så att samtliga deltagare på konferensen eller mötet kan få i sig nyttig mat och kan fatta bra beslut.

Catering av wraps och sallader har på senare tid blivit väldigt populärt då det är effektivt och smakar gott. Välj bla mellan tonfisk, avokad eller räkor som innehåll på dina wraps. 

Du kan få samtliga wraps vegetariska, veganska eller glutenfria vilket gör att alla hittar sin favorit bland wrapsen. Portionerna är ordentliga och mättar garanterat alla deltagare. 

Lunchen kan intas på stående bord eller som ett mingel event. Låt samtliga deltagare mingla vid ståbord och se till att de lär känna flera personer under lunchen än vad som hade skett om de satt ner. Dessutom får du in lite rörelse under dagen om man står upp och minglar. 

Kost och hälsa är det många som tycker är intressant och vill bättra på. Säkerställ att den mat som du köper är ekologisk och kommer från seriösa leverantörer vilket wrapmania är. 

LCHF sallader kan alterneras och kombineras hur deltagarna önskar och med de tillbehör som man vill ha. Dessutom kommer maten direkt till platsen för konferens i väl förpackade kylbilar som bibehåller fräschör och smak länge. 

Malmö, Trelleborg, Lomma och Vellinge är några av de orter som du kan avnjuta denna lyx på. Säkerställ att nästa kickoff eller företagsmöte blir en höjdare med mingelmat och wraps. 

Välkommen till en nyttigare och mer hälsosam måltid levererad direkt till dig och som borgar för en fantastiskt trevlig upplevelse. För dig, miljön och dina anställda. 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Peruansk Aji Sås
Arcus Gruppen A/S satsar på kanelsprit.
Test av olika typer av matkassar
DS Facility Management erbjuder kaffebönor i Stockholm
ESE pods och annat roligt