Du är inte inloggad.

Artikel

Du kan kolla videos från hela världen online!

Visste du att du kan kolla videos från hela världen online? Om du har insett att det inte blir något pass ordnat i tid till den önskade resan kan du stanna hemma och resa virtuellt. Ta en titt på valfri webbkamera med livestream från Thailand. Det här kan du göra för att uppleva landet i alla väder utan att det kostar dig en krona!

Upptäck resmål i väntan på passet

Det kan faktiskt vara så att de långa väntetiderna på pass är ett lagbrott men det hjälper ju inte dig då du inser att det blir svårt att komma iväg utan ett giltigt pass. Det du kan göra är att skjuta upp resan lite och börja planera den.

Njut av att undersöka vart du vill resa och vilka biljetter du kan komma över billigt. I väntan på passet hinner du göra en massa research. Därmed kan det bli en bättre resa än vad du någonsin kunnat tänka dig.

Och så kan du ju kolla live stream videos från olika delar av världen för att fundera lite på var du vill åka. Genom att se hur det är på platser via webbkameror så får du en bättre uppfattning om vad som väntar dig på plats. Det här är så smart research som fler borde dra nytta av.

Dela med dig av ditt hörn av världen!

Om du inser hur härligt det är med livestream kameror från världens alla hörn är det kanske dags att även du delar med dig. Sätt upp en webbkamera där du bor och börja sända. Det finns folk som vill se hur det är i Sverige där du bor, tänk på det!


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

En mjukare färd
Vår familjesemester på Teneriffa
Temaresor och gruppresor till Gran Canaria.
Svenska Kronan
Fem saker att göra och se i Alicante på semestern