Du är inte inloggad.

Artikel

Få ett vitt skinande leende på din lunchrast!

Billig Tandblekning i Stockholm

Amazing smile erbjuder professionell tandblekning på klinik och behandlingen tar endast 60 minuter. Vår behandling utförs av certifierad personal och är helt riskfri metod. Vi börjar med en individuell bedömning därefter så polerar vi tänderna så plack och missfärgningar försvinner för att få de bästa förutsättningarna inför blekning. Sedan så appliceras en plastkomposit som formar ett skydd mellan tandkött och tand. Sedan så bleker vi tänderna i tre (3) intervaller under 15-20 minuter per period. Mellan varje period så appliceras nytt blekmedel och denna metod kan ge mellan 2-16 nyanser vitare tänder.

Tandblekning på klinik - Blek dina tänder

Bleka tänderna på klinik, snabbt och effektivt! Hemmableknings kit är jobbigt och ofta så hamnar blekgel på ditt tandkött och skapar irritation och sveda. Du ska sitta/sova i timmar med blekskenan varje dag i 7-10 dagar, jobbigt tycker de flesta, även varje morgon när emaljen är lite porösare så utsätts dina tänder för tandborstning, olika intag av dryck och mat ect.
Efter när du har blekt din tänder så rekommenderas du att vara varsam och restriktiv med vad du äter och dricker samt tobaksvanor under 72 timmar, med hemmableknings kit så är det lätt att glömma eller informeras om detta.
Vi erbjuder även ett komplement för rökare och snusare, heter Super Seal och är en nanoteknik som appliceras efter tandblekningsbehandlingen och förseglar tänderna så du slipper kompromissa och kan äta och dricka precis vad du vill efter behandling.

Det finns forskning på att ett vitt och fräscht leende får dig att må bättre!

När du har ett vitt leende så känns det naturligt att skratta och le, det får oss att må bättre i livet! "Ett gott skratt förlänger livet" är ett talesätt man använder. Kontakta oss redan idag för gratis konsultation! Läs mer om tandblekning Stockholm>>


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Fördelar med Body wrap kroppsinpackning
Dildons roll i samhället
Ska man använda kondom?
Det är inte bara billig parfym som kan ge allergi!
Tatuering – viktigt att tänka på