Du är inte inloggad.

Artikel

Farfarströja både för damer och herrar

Farfarströja är en tröja med långa ärmar, tunt tyg och knappar från halsen ner mot bröstet. Farfarströjan är en gammal klassisk tröja som har funnits med sedan långt tillbaka i tiden. Titta bara själv på alla dessa gamla pirat rullar. Redan där hade dom slitna farfarströjor. Och varför hade dom det kan man fråga sig. Jo det ska jag tala om för er. Detta är för att farfarströjorna är så otroligt bekväma och lätta att röra sig i. På den tiden ett praktiskt plagg som gick att öppna för att ge lite extra luftning under de varma dagarna.

 

Idag används den inte bara för att den är otroligt funktionell, utan även för att den är så bekväm men samtidigt ändå så otroligt snygg. Det finns en uppsjö av snygga farfarströjor och dom passar lika bra till vardags som till fest. Dom finns i otroligt många olika designer, både den mer standardiserade farfarströjan. Men även den mer avancerade farfarströjan som kommer i fräcka färger eller flera olika färger. Själv är jag för de gamla hedliga lite dova färgerna så som, mörkgrön, grå, svart men även självklart vit. En vit farfarströja går alltid hem till festen, bara kasta på en kavaj. Det som får mig att falla för en farfarströja är materialet. Men även dom små detaljerna. Knappar på precis rätt ställe, detaljrika knappar och unik design. Det är det jag letar efter i en farfarströja. Det där lilla extra som man alltid är ute efter när man letar efter nya kläder.

Avslutningsvis så vill jag tipsa alla, ja både damer och herrar. Att ta sig en titt omkring för att hitta den perfekta farfarströjan. Alla borde ha minst en liggandes i garderoben. Vare sig det är för att ha under helgernas film mys, eller om du ska ha den vid ite mer extravagaza tillställningar så är farfarströjan det rätta kortet. Kom ihåg att det finns riktigt många snygga dam farfarströjor där ute. Men om du hittar en herrtröja så köp den i en mindre storlek. Dom brukar kunna sitta riktigt bra vare sig dom är tänkta damer eller herrar.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Jackor och kläder inför sommaren
Rosor, symbolen för evig kärlek
Stora skostorlekar
Varför fattar inte klädbutikerna att vi ser olika ut?
Fotoposter