Du är inte inloggad.

Artikel

Mobilskal till ett bra pris.

Intresserad av MOBILSKAL?

Ifall ni är intresserade av mobilskal så är den nya hemsidan Mobilskalexperten.se värt ett besök. I denna nya och fräscha e-butik kan ni hitta alla olika mobiltillbehör till både Samsung och iPhone. Hemsidan har nästan allt till Samsung nya telefoner och iPhone 4 och 5. 

Som namnet antyder så är hemsidan expert på mobilskal till olika telefoner. Priset är lågt på hemsidan och bra kvalité utlovas på produkterna. Mobilskalen finns i flera olika färger och designer. Några har utstickande symboler som gör att mobilskalet är byggt i en fräck 3D design. På hemsidan kan ni hitta mobilskal i äkta läder, plast, aluminium och gummi. Själv tycker jag om mobilskalen som är byggda i bortstad aluminium som blänker på ett snyggt och fräckt sätt. Mobilskalen kostar allt från 29 kr till 99kr.

Men inte nog med att hemsidan är expert på mobilskal så har de också ett antal läderfodral och plånboksfodral i lager. De flesta av läderfodral är gjorda i äkta läder och kostar lite över hundra kronor. Både läderfodralen och plånboksfodralen ligger i ungefär samma prisklass och hemsidan använder sig av två kända märken idag, Fashion och Hoco. Skillnaden mellan plånboksfodral och läderfodral är inte så stor förutom att plånboksfodralen öppnas från långsidan och har plats för kort och kontanter.

Nu kommer vi till de intressanta sakerna. Leveranstiden på hemsidan är 1-3 vardagar och fraktkostnaden är fast på 19 kr. Självklart så erbjuder hemsidan öppet köp i 14 dagar och supporten är lätt att kontakta via kontaktformulär eller ringa.

Titta gärna förbi på Mobilskalexperten.se


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

New Era-kepsar
Halsband som examenspresent
Protester och köer
Vilken handväska ska du välja?
De olika stilar av jeans och skor