Du är inte inloggad.

Artikel

Fettsugning

En ökad trend bland allt mer yngre killar och tjejer är fettsugning. Skönhetsidealet har ändrats den senaste tiden i och med sociala medier och jakten på följare blir allt mer intensiv. Yndre personer söker sig till tiktok som är en social medieplattform som tagit världen med storm och även där är skönhetsidealet likt det vi ser på exempelvis instagram.

Just fettsugning är ingen svår operation det är ett ingrepp som görs av en utbildad och certifierad kirurg. Estetikum i Uppsala har en av landets bästa kirurger när det kommer till fettsugning och de använder sig utav beprövade metoder som ger resultat. 

Det finns olika typer av fettsugning metoder och den mest vanliga är smartlipo vars metod går ut på att avlägsna envisa fettdepåer. Många har vissa delar på kroppen som är väldigt svårt att förbränna fettet på och då det inte finns någon punkt förbränning när man tränar så brukar man använda sig utav fettsugning och speciellt med smartlipo där det inte kräver någon narkos.Resultatet blir slående och man kan återgå till arbetet redan dagen efter operation. 

Det är mycket ovanligt med komplikationer i samband med Smartlipo. Ingreppet utförs i steril miljö i enlighet med noggranna kirurgiska regelverk för att minimera eventuella risker. I förebyggande syfte får även alla som genomgår ingreppet äta en antibiotikakur med start på operationsdagen.

Smartlipo används även vid fettsugning mot lipödem som är klassad som en sjukdom. 

Estetikum har jobbat med fettsugning och smartlipo behandlingar sedan 2004 och är en av landets äldsta kliniker när det kommer till estetiska behandlingar.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Må bra och tappa i vikt med Atkins
Behandling av idrottsskador
Fina tänder Stockholm
Tandblekning
Njut av en solig semester solbränna hud solbränna lära dig första hjälpen